Connect with us

Cinema

Colin Farrell si iubita sa, despre ultimul lor film, la “Lumea Pro Cinema”

Published

on

Reclame

In editia din 20 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 11:00, telespectatorii Pro Cinema vor avea parte de un adevarat cocktail de vedete.

Colin Farrell si iubita sa vor dezvalui inceputut idilelor lor pe platourile de filmare de la “Ondine”, iar Chris Rock va da detalii despre comedia “Death at a Funeral”. Telespectatorii Pro Cinema vor putea merge covorul rosu alaturi de “Un Cuplu Mortal” – Katherine Heigl si Ashton Kutcher, dar vor asista si la premierea lui Courtney Cox pentru intreaga cariera.

“Ondine” este filmul care i-a transformat pe Colin Farrell si Alicja Bachleda intr-un cuplu. Cei doi au repetat in realitate povestea de dragoste din film, iar astazi sint fericitii parinti ai lui Henry Tadeusz Farrell, un baietel in virsta de opt luni. Intrebat daca experienta de tata l-a ajutat in interpretare, actorul spune ca.. da si  nu. Alte detalii de la filmarile acestei drame, telespectatorii Pro Cinema pot auzi, chiar de la protagonisti, in editia din 20 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.

Tot atunci, telespectatorii Pro Cinema pot merge la premiera comediei romantice “Un cuplu mortal”, care a avut premiera la Los Angeles. Vedetele Katherine Heigl si Ashton Kutcher au fost, bineinteles, vedetele evenimentului si au venit alaturi de partenerii de viata. Pornind de la subiectul filmului, protagonistii comediei romantice au facut dezvaluiri despre inceputurile marilor lor iubiri. Katherine Heigl a povestit nostalgica despre prima intilnire cu sotul ei, muzicianul Josh Kelley. Ashton in schimb, a vorbit despre scenele de actiune, de care personajul sau are parte din plin. Cit despre prima intilnire cu Demi Moore Ashton spune ca aceasta n-a fost atit de sofisticata  precum s-ar fi asteptat lumea…

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending