Colindul lui Mihai Căldăraru: O ce bucurie mare la creștini e sărbătoare! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Special TV

Colindul lui Mihai Căldăraru: O ce bucurie mare la creștini e sărbătoare!

Published

on

Mihai Căldăraru (Director General al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale) a împărțit pe parcursul anului 2021 peste 10.000 de pachete împreună cu voluntari stabiliți ai Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, sponsori și donatorii.

Mihai Căldăraru a anunțat că își extinde proiectele Sociale la nivel național și în anul 2022. Dacă doriți să primiți sprijinul de la tânărul jurnalist Mihai Căldăraru puteți să-l contactați la Nr. de telefon: 0739.377.777.

Mihai Căldăraru ne arată că succesul nu înseamnă să ai o afacere profitabilă. Impactul pe care îl lasă asupra oamenilor îi încălzește mai mult sufletul și îi creează bucurie supremă. Gravitează în jurul bunătății, a generozității și a respectului.

A învățat să lupte și să se reinventeze ori de câte ori a fost nevoie, pentru că a avut în părinții săi un model de urmat.

A început să ofere sprijin semenilor săi prin 2011, prin intermediul unui ONG, de a-și forma un viitor și care întâmpinau greutăți sau aveau nevoie de lămuri, le primeau cu mare inimă de la Mihai Căldăraru fără a avea vreun beneficiu.

A fost premisa a ceea ce urma să vină.

Se simte liniștit știind că nu a stat degeaba și că a pus umărul acolo unde a fost nevoie, mai ales că a urmat înființarea unei asociații caritabile.

Ce proiecte ticluiește pe viitor Mihai Căldăraru?

Advertisement

„„Îmi doresc să am cât mai mulți prieteni alături și astfel să reușim tot mai multe să arătăm că se poate și că atunci când suntem mulți efortul este tot mai mic, indiferent că este vorba de donații sau voluntariat. Mai sper ca marile companii care chiar își doresc să se implice în acte caritabile să își întoarcă privirea către oameni care chiar fac ceva în acest sens și nu doar către „vedete””.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending