Connect with us

Cinema

“Coliziunea” cu premiile. Din 2 septembrie la cinema!

Published

on

 

Vineri, 2 septembrie 2016, se lansează în cinematografele din România filmul “Collide” / “Coliziunea”, avându-i în distribuție pe Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins și Ben Kingsley. Producția germană independentă promite cinefililor o explozie de adrenalină: curse nebunești de mașini pe autostradă, suspans la putere maximă, dar și o poveste contemporană de dragoste, inspirată de ideea “Cât de departe ai merge pentru cel iubit?”. Pentru o coliziune totală cu aventura, premiera filmului aduce pasionaților de cai putere și posibilitatea de a câștiga un week-end memorabil.

Scenariul filmului ne propune o incursiune dinamică și emoționantă în “motorul” unei relații bazate pe pasiune și sacrificiu. Aflat în Germania, Casey (interpretat de Nicholas Hoult), un tânăr american, se îndrăgosteşte de Juliette (Felicity Jones), o tânără care călătoreşte prin Europa. Când ea este dignosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l jefuiască pe un gangster german, Hagen (Anthony Hopkins), pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette. Planul lui Casey nu reuşeşte însă, pentru că Hagen află şi îl prinde. În ciuda tuturor obstacolelor, Casey reuşeşte să scape din mâna oamenilor lui Hagen, să fure una dintre maşinile acestuia şi să fugă cu ea pe autostradă. Urmărit prin toată Germania, el goneşte ca să-şi salveze viaţa, dar şi ca să ajungă la Juliette înaintea oamenilor lui Hagen.

Din distribuție face parte și Ben Kingsley, care are în palmares un Oscar, două Globuri de Aur și două trofee BAFTA pentru interpretarea din “Gandhi”; de data aceasta, în “Coliziunea”, Sir Kingsley ne surprinde cu (poate) cel mai atipic rol al carierei sale. Regia îi aparține cineastului Eran Creevy, nominalizat la Premiile BAFTA din 2010 pentru “Shifty”, care semnează, împreună cu Scott Frazier, și scenariul producției. Filmul “Coliziunea” este distribuit în România de InterComFilm.

Lansarea filmului le oferă cinefililor senzații tari nu doar în sala de cinema, ci și după vizionare: spectatorii care vor urmări “Coliziunea” în perioada 31 august – 16 septembrie a.c., la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, București, vor avea șansa de a câștiga un test-drive de week-end la bordul unei mașini Volkswagen oferite de MIDOCAR, precum și cazare în două camere duble, pentru două nopți, la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov, în perioada 30 septembrie – 31 octombrie a.c.. Regulamentul campaniei este disponibil pe pagina www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate, locurile ultra-confortabile si sistemul de sunet unic in Romania – Dolby Atmos fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Despre MIDOCAR

Înfiinţat în 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen și Audi de pe piața din România.

În prezent, MIDOCAR este dealer și service autorizat al mărcilor Volkswagen și Audi în România, oferind o gamă de servicii complete (pre-vânzare şi post-vânzare) pentru mărcile comercializate. Totodată, cartea de vizită a MIDOCAR cuprinde service Skoda și autovehicule de ocazie & servicii buyback și trade-in sub marca Das WeltAuto.

Advertisement

MIDOCAR își desfășoară activitatea în București, în cele două locații – MIDOCAR Otopeni (Șos. Odăi, 219-225) și MIDOCAR Vitan (Splaiul Unirii, 643-673).

Despre Ana Hotels Sport

Dispunând de o locație privilegiată în stațiunea de renume international Poiana Brașov, Ana Hotels Sport reprezintă alegerea perfectă atât ca destinație de vacanță, cât și pentru seminarii, conferințe de afaceri sau evenimente de tip team building. Cu un spațiu flexibil și o capacitate de până la 500 de persoane, modernul Centru de conferințe de la Ana Hotels Sport include 11 săli pentru evenimente, cu lumină naturală și acces spre terase.

Având design complet nou, de un rafinament contemporan subtil, dar integrând și elemente din istoria stațiunii și a hotelului Sport, Altitude Restaurant este punctul ideal de plecare pentru o zi activă pe munte sau refugiul perfect după o zi plină de adrenalină.

Și, cum o escapadă la munte nu poate fi completă fără o experiență revitalizantă, Sport Wellness Spa vă stă la dispoziție cu camere de terapie pentru orice sezon, piscină semiolimpică, hot tub exterior, jacuzzi, saune și sală de fitness. www.anahotels.ro/sport

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending