Connect with us

Emisiuni

Columbianul de la “România Dansează” a făcut show la “X Factor”!

Published

on

Ediţia de duminică a super show-ului “X Factor” a readus pe scenă personaje simpatice pe care telespectatorii nici nu au apucat să le uite. Unul dintre ele este Ramon Sanchez, fostul concurent de la “România Dansează”.

Columbianul a venit la “X Factor” şi a punctat cu o melodie care a ridicat sala în picioare, făcând-o pe Delia i se alăture pe scenă, moment în care au incins scena cu dansul lor. După ce juraţii de la “România Dansează”, CRBL, Monica Petrică şi Mihai Bendeac, au fost impresionaţi de spectacolul pe care l-a făcut Ramon Sanchez, duminică, şi Delia, Cheloo şi Dan Bittman au avut numai cuvinte de laudă la adresa columbianului. Mai mult decât atât, juraţii l-au provocat să cânte o melodie în limba română.

Cele două melodii pe care le-a interpretat Ramon i-au făcut pe cei trei juraţi să acorde trei de “DA”, dar nu înainte ca Bittman să-l felicite pentru felul în care a cântat:

“Mă enervează românii noştri care n-au venit să cânte în română şi ziceau că nu ştiu nicio piesă şi vine el din Columbia şi cântă “Lalele, lalele.”

Un nou episod al super show-ului va putea fi urmãrit duminica viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending