Connect with us

Film

Comedia agentului CIA letal, American Ultra: Agent descoperit intra in cinematografe

Published

on

Foto credit: Forum Film Romania

American Ultra: Agent descoperit este o comedie de actiune care spune povestea lui Mike (Jesse Eisenberg), care isi duce viata intr-un mic orasel din SUA, alaturi de prietena sa, Phoebe (Kristen Stewart), impartindu-si timpul intre job, casa si tehnicile sale “alternative” de relaxare.

Ce nu stie Mike este ca, de fapt, este un agent CIA letal, foarte bine antrenat, aflat in “hibernare”. Cand agentia guvernamentala decide sa stearga orice urma a existentei programului din care Mike face parte, acesta este prins in mijlocul unei operatiuni sangeroase, in incercarea de a-si salva viata.
Sangeros peste masura, dar sustinut de talentul protagonistului, filmul te va tine conectat pe tot parcursul sau, cele cateva momente lente fiind imediat alternate fie de gag-uri spumoase, fie de scene de actiune antrenante. Intre protagonisti exista ceva chimie, insa charisma lui Eisengerg o eclipseaza total pe Stewart, care pana si in rolul acesta (in care da, s-ar presupune ca trebuie sa fie destul de absenta), pare putin capabila sa transmita vreo emotie reala. Insa filmul este construit nu in jurul personajelor sale, ci mizeaza pe alte atribute pentru a-si atrage spectatorii in sala de cinema.
Filmul este distribuit de Forum Film Romania si are premiera in cinematografele din Romania vineri, 25 septembrie.
Text de Bogdan Pirvulescu

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending