Connect with us

Cinema

Comedia RAMON a intrat direct pe primul loc în box office-ul din țară!

Un film care a pornit dintr-un vis.

Published

on

Foto Credit: Nicu Cherciu
Reclame

O idee care a strâns laolaltă o echipă cu multă energie, pasiune pentru film și un scenariu încărcat de comedie de cea mai bună calitate. RAMON!

Primul lungmetraj produs de Pavel Bartoș și regizat de Jesus del Cerro a făcut ca în ciuda unui weekend încărcat de frig și ninsoare, oamenii să găsească metoda perfectă de a se relaxa și bucura de timpul liber: să meargă la cinematograf.

„Ideea mi-a venit mie acum vreo cinci ani, a devenit o dorință, apoi un vis şi mă bucur că visul meu a devenit și visul lui Jesus, de trei ani de zile muncim la acest vis. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți, să vă bucurați dacă vreți să râdeți o oră jumătate”, spunea Pavel Bartoș în seara lansării.

Și se pare că a avut dreptate! În doar trei zile de la lansare, filmul Ramon a intrat direct pe primul loc în box office-ul românesc, înregistrând cifre aproape duble față de cel de pe locul secund. Cu o distribuție de excepție: Pavel Bartoș, Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Andreea Esca, Ionuț Rusu și mulți alții, filmul este o comedie spumoasă care surprinde o poveste de dragoste încărcată de multe momente de emoție şi acțiune, care va răspunde la o întrebare simplă: Ramon e un simplu OM sau super OM ?

Energia oamenilor a simțit-o chiar din cinematografe și cel care poartă rolul de producător, dar și de actor principal, Pavel Bartoș, care a reușit un adevărat maraton prin țară în ultimele 10 zile. După Timișoara, Cluj, Craiova, acesta a ajuns alături de toți colegii din casting și producție în București pentru primele ecranizări. A continuat drumurile prin ţară şi a ajuns la Iași, Bacău, Brașov și Ploiești.

Advertisement

„A fost incredibil. Am avut parte de săli pline, de familii care au ales să-și petreacă timpul împreună urmărind un film, de întâlniri cu trei generații din același neam… ce să mai ? Sunt un norocos al sorții! Chiar dacă am stat doar pe drumuri, am avut o șansă incredibilă să văd atât de mulți oameni care au zâmbit, s-au destins și care la final și-au făcut vreme să-mi trimită și un mesaj frumos”, declară Pavel după lansarea filmului.

Un om cu inima curată a ales dragostea adevărată. Ce a urmat e complicat… dar toți cei curioși pot afla și de astăzi înainte! Ramon poate fi urmărit în cinematografele din toată țara! 

Pavel Bartoș, alături de regizorul Jesus del Cerro, urmează să plece și să se întâlnească cu spectatorii filmului și la Constanța (9 februarie), Focșani (10 februarie), Brăila și Galați (11 februarie), Piatra Neamț (12 februarie), Oradea (14 februarie), Satu Mare (15 februarie), Alba Iulia (16 februarie), Arad (17 februarie), Sibiu (18 februarie) și Miercurea Ciuc (19 februarie).

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending