Connect with us

Seriale

Comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1 a fost reînnoită pentru sezonul doi

Filmările au început deja!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Cu doar cinci săptămâni înainte de finalul primului sezon al comediei romatice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, difuzat pe 22 decembrie, de la 20:30, la Antena 1, producătorii proiectului anunţă că acesta a fost reînnoit pentru sezonul doi. Filmările pentru povestea de dragoste care nu se încadrează în clișee, adaptare după producţia turcească Room 309, au început deja, în mai multe locaţii din Bucureşti, dar şi din ţară.

„Cu o miză aşa mare la mijloc, cele două familii rivale nu vor renunţa uşor la competiţie. În cel de-al doilea sezon din comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, lupta pentru avere devine şi mai acerbă, mai ales că fereastra de timp în care pot câştiga se micşorează. Pe acest fundal, surpriza este povestea de dragoste dintre Eva şi Victor, care continuă să devină tot mai puternică, dar bineînţeles cu suişuri şi coborâşuri şi tot felul de obstacole. Căpoşi, principiali, inteligenţi, amuzanţi, Eva şi Victor ne vor delecta cu noile lor aventuri, iar pe lângă asta, se vor înfiripa şi alte poveşti de dragoste, parteneriate şi prietenii.

Toate aceste lucruri, potenţate cu farse, situaţii neaşteptate, umor de situaţie şi limbaj, constituie reţeta magică a unei seri de vineri relaxante, în care primează sentimentul de feel good!”, dezvăluie Bianca Mina, cea care alături de Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandra Ion semnează scenariul producţiei. „Sunt foarte fericită că putem să continuăm această poveste care îmbină iubirea cu comedia. Publicul din România are nevoie şi de astfel de poveşti, are nevoie să zâmbească şi să se simtă bine. Şi le mulţumesc tuturor că au ales să se uite la noi ”, completează Ruxandra Ion. 

„Dacă v-ati distrat cu primul sezon, ne bucurăm tare şi vă mulţumim. Iar dacă aşteptaţi cu nerăbdare continuarea, vă spunem doar atât: ceea ce urmează va fi si mai plin de haz. Cum ştiu? Pentru că filmările pentru sezonul doi au început deja! Acelaşi cast care a adus bucurie şi râsete vă va oferi o poveste şi mai efervescentă. Suntem zilnic pe set alături de o echipă extraordinară şi de actori talentaţi şi dedicaţi şi împreună construim momente pline de substanţă şi umor!”, spune Federico Favino, regizorul proiectului. 

În fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, protagoniştii serialului sunt martorii unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Moştenirea foarte mare rămâne laitmotivul unei competiţii tragi-comice în rândul candidaților. 

„Mă bucur să pot spune că am început filmările pentru sezonul 2. Asta înseamnă că a fost bine primit, ceea ce mă bucură nespus. Fiind un proiect de lungă durată, avem şansa de a contura personajele în cât mai multe nuanţe!”, dezvăluie Anda Sârbei, interpreta Evei, în vreme ce Matei Negrescu, cel care îi dă viaţă lui Victor Pop completează: „Îmi place din ce în ce mai mult! Sunt multe situaţii amuzante şi, parcă acum mai mult ca oricând, se naşte un omor proaspăt încă de când repetăm secvenţele zilei.

Ba chiar uneori şi din greşeli. Echipa a devenit o a doua familie şi mă bucur tare să joc într-un proiect care a fost suficient de îndrăgit pentru a fi extins la un nou sezon!”. Emilia Popescu, cea care o joacă pe Violeta, povesteşte şi ea: „Lasă-mă, îmi place! Camera 609 continuă! Violeta e în acţiune, nu se lasă nicio clipă, concurenţa e acerbă cu Luminiţa (n.r. Anca Androne), apare şi un personaj nou…fiţi cu ochii pe noi, în fiecare vineri seara, de la 20:30, la Antena 1. 

Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, fac deliciul telespectatorilor în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu pot fi urmăriţi în fiecare seară de vineri, de la 20.30, la Antena 1. #JoiVin emoţiile, bucuria, secretele şi dramele, în cele mai aşteptate seriale româneşti, la Antena 1. 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending