Connect with us

Vedete

Comentariul lui Cristi Mitrea despre Andreea Moromete de la Survivor 2023: „Cred că este foarte falsă și exagerată”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Așa cum ne-a obișnuit, Cristi Mitrea comentează cele mai importante evenimente din competiția Survivor 2023, în platoul emisiunii La Măruță. Urmărind un moment cu Andreea Moromete, care era foarte supărată după plecarea lui Robert, luptătorul a spus că i se par exagerate reacțiile concurentei. 

O votare neașteptată și o strategie surprinzătoare –  Ștefania Stănilă și Andreea Moromete sunt în pericol de eliminare: ”Nu am vrut să folosesc simbolul

„Cred că este foarte falsă și exagerată. Pare un pic deplasată în reacții. Mi se pare prea rea câteodată”, a spus Cristi Mitrea. 

Robert Moscalu: „Am realizat multe despre Andreea Moromete când am ajuns acasă”

„Aceasta este părerea ta despre ea?”, îl întreabă Cătălin Măruță. 

„Da. Las că îi spui tu când vine aici”, răspunde Cristi Mitrea râzând. 

Modificări urgență în grila de programe PRO TV. Este vizat reality show-ul SURVIVIOR ROMÂNIA și serialul LAS FIERBINȚI

Emoționați și cu sufletul strâns, cei șapte concurenți au revenit în sala de Consiliu pentru a afla rezultatul votului celor de acasă.

Andreea Moromete și Ștefania Stănilă s-au aflat în prim plan, iar decizia telespectatorilor a adus-o, ca de fiecare dată, Daniel Pavel. Competiția s-a încheiat, de această dată, pentru Andreea, fosta Războinică.

E bine că s-au dus emoțiile. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care m-au votat. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din aventura asta. Ca de plecare, vreau să fac un cadou cuiva. Vreau să-i las unei mămici. Consider că are nevoie de cadoul ăsta. Am la mine simbolul imunității ascunse pe care mi l-am dorit din tot sufletul. Simt că-l merită mămica”, a declarat Andreea Moromete spre surpriza tuturor.

Cati bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor 2023âți bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor 2023âți bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor 2023

SEARCH

RADAR DE MEDIARADAR DE MEDIAENTERTAINMENTCâți bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor 2023Robert Moscalu este barman de meserie, însă după participarea la Survivor România 2023Dă clic pentru a partaja pe Survivor.

Câți bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor România 2023. Fostul „Războinic” Robert Moscalu a fost eliminat din competiția Survivor România 2023, după patru luni în jungla dominicană. Robert Moscalu a fost recompensat cu o sumă frumoasă de bani pentru că a rezistat 17 săptămâni în concurs. Iată câți bani a primit Robert Moscalu, după cele patru luni la Survivor România!

Robert Moscalu a primit pentru fiecare săptămână, în care a îndurat condițiile dure de la Survivor România 2023, suma de 1.250 de euro. Astfel, după 17 săptămâni în jungla dominicană, Robert Moscalu a câștigat în total suma de 21.250 de euro. Calculat la cursul BNR actual, suma încasată este de 104.125 de lei, notează Fanatik

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending