Connect with us

Cinema

Comentatorii TVR cu ochii pe vânătoarea de extratereştri, la vizionarea filmului „Extra’ Pază-n Cartier”

Published

on

Prietenii TVR 2 s-au adunat marţi, 21 august, la vizionarea specială a filmului „Extra’ Pază-n Cartier“, organizată la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti. Jurnalişti şi bloggeri au făcut echipă timp de aproape două ore cu internauţii care au câştigat invitaţii la eveniment prin intermediul paginii de Facebook a postului TVR 2 şi al paginii de Facebook Cinema City.

Cunoscutul chitarist de blues A.G. Weinberger, gazda emisiunii „Acadeaua” de la TVR 2, s-a alăturat cinefililor pregătiţi pentru o comedie spumoasă. „Primire caldă şi prietenoasă, zâmbete şi braţe deschise peste tot… lume multă, film distractiv… a fost o seară reuşită şi m-am simţit cu adevărat parte din echipa TVR 2”, a declarat A.G. Weinberger la finalul filmului.

Printre cei care au fost curioşi să vadă cum fac faţă patru bărbaţi unei invazii extraterestre s-au numărat şi Monica Bucur, Narcis Şelaru şi Dragoş Cojocaru, trei dintre comentatorii TVR care au fost alături de echipa României la Jocurile Olimpice de la Londra. „A fost o întâlnire interesantă. Este genul de film care te relaxează la finalul unei zile. Sper ca acţiunea să se repete.”, spune Monica Bucur.

Producţia 20th Century Fox „Extra’ Pază-n Cartier” îşi desfăşoară acţiunea în orăşelul Glenview, Ohio – Statele Unite – Planeta Pământ. În această enclavă aparent liniştită şi oază de siguranţă, Evan, Bob, Franklin şi Jamarcus hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-şi proteja comunitatea de ameninţările de origine necunoscută care se abat asupra ei, dar singurele lucruri mai periculoase decât ameninţarea la adresa cetăţenilor oneşti din suburbia Glenview sunt chiar cei patru bărbaţi care s-au reunit pentru a-i salva.

Evenimentul a fost organizat de TVR 2 în colaborare cu Odeon, distribuitorul filmului în România, şi Cinema City, iar fotografiile pot fi descărcate gratuit de pe pagina de Facebook TVR 2 – www.facebook.com/fanTVR2.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending