Comori ale Bucovinei, azi la ROventura - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

„ROventura” începe anul cu o poveste de pus în ramă! În ediția din această săptămână, George Mihai și Andreea Străvoiu vă invită să descoperiți  tainele uneia dintre cele mai mari comori ale Bucovinei, Codrul Secular Slătioara, considerat catedrala de lemn a Rarăului. 

Călătorii noștri pornesc aventura ROventura din Codrul Secular Slătioare, una dintre cele mai vechi, dar și cea mai întinsă pădure virgină de pe bătrânul continent. Un veritabil sanctuar al naturii, codrul secular Slătioara te farmecă pe măsură ce îl descoperi, la pas, și-ndată ce-i afli povestea.  

Informațiile prețioase, dar și aerul tare ne dau o energie fantastică și ne ajută să înaintăm, tot mai adânc, în inima codrului. Simpli spectatori în casa Naturii, ne bucurăm sufletele cu un adevărat crâmpei de istorie.  Vizitatori din toată lumea vin să vadă pădurea neatinsă de secole. 

Fermecătoare și spectaculoasă, dulcea Bucovină așterne în fața călătorilor peisaje sălbatice, dar și poveșți una și una. Tot ce a reușit omul să ridice în ținutul acesta dăinuie în armonie cu el. Acesta este, fără-ndoială, cel mai mare muzeu particular din țară și propune vizitatorilor una dintre cele mai vaste colecțîi etnografice. Trecând dintr-o încăpere într-altă, facem o incursiune pe cinste prin Câmpulungul de altădată.

Dacă tot sunt atât de aproape, George și Andreea nu puteau să nu treacă și pe la noua casă de oaspeți a unuia dintre cei mai faimoși și iubiți gospodari dintre Obcine. Bucovina are parfum de veșnicie. Bunul gust, măsura în toate și respectul față de tradiție, acestea, prieteni, sunt podoabe care îi înnobilează pe fericiții ce trăiesc la poalele Rarăului. La Fundu Moldovei, plaiurile pitoreșți, dar și bucățele tradiționale te cuceresc și te fac să revii. Țara asta se face iubită și prin oamenii săi. Familia Baciu nu mai reprezintă doar producători tradiționali și gazde bune, sunt oameni–spectacol, în compania cărora ți-e drag să rămâi.

Nu ratați o incursiune de basm, în acest veritabil sanctuar al Naturii, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending