Connect with us

A-Z NEWS

Compania Dan Puric va invita la teatru

Published

on

Reclame

Compania Passe- Partout DP va invita la TEATRUL DE PE LIPSCANI, joi, sâmbătă si duminică la întâlnirea de la orele 19.00.

Joi, 12 mai, orele 19.00 “VIS”- One Man Show

Dan Puric, in ipostaza de regizor si actor, construieste un spectacol uluitor despre existenta umana. Unui OM intr-o lume nebuna, “visul” ii da puterea sa traiasca durerea si speranta  fiecaruia dintre noi, cu o forta de sacrificiu unica. “Vis” este un spectacol care te metamorfozeaza.

Sâmbătă, 14 mai, orele 19.00 – “RENCONTRES”

“RENCONTRES” este un spectacol creat de Dragos si Violeta Huluba, doi actori consacrati, cu o forta de expresie unica. “Rencontres” este o parodie spumoasă care demontează miturile moderne ale iubirii artificiale, din filme celebre- de la „Casablanca” la  „Titanic” până la  „Singing in the Rain”, cu umor si subtilitate. “Rencontres” este o intalnire care nu trebuie ratata.

Duminică, 15 mai, orele 19.00 “NECUVINTE”

„Necuvinte”, cel mai nou spectacol al Companiei Passe- Partout DP este o comedie spumoasa care trece, fara menajamente, de la fragilitate la grotesc, intr-un joc cu har si comic fascinant. “Necuvinte” este o varianta pe care tinerii actori o propun, la kitsch-ul cultural, „fast-life”-ul pe care il traim in fiecare zi, zgomotul cotidian care  ne tine departe de noi insine. (Cu: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu.

Scenariul si regia: Adrian Nour)

 Despre:

Dan Puric este o persoalitate marcantă în peisajul cultural-artistic din România. Actor al teatrului Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti, este şi inventatorul unui nou limbaj teatral. Unicitatea acestui limbaj universal de comunicare teatrală este dată de libertatea cu care Dan Puric alătură forme spectaculare diferite de la pantomimă clasică şi comportamentală la dans popular românesc, rusesc, step, tango, flamenco, balet, dans contemporan si  arte marţiale, pe care le foloseşte ca vehicol de trasmitere a ideilor, trăirilor si sentimentelor.

Compania Passe Partout DP a fost înfiinţată de către Dan Puric în anul 1999, în urma unor selecţii minuţioase. Membrii companiei sunt actori amatori şi profesionişti de toate vârstele. Pe lângă spectacolele create și regizate de Dan Puric. „Made in România”, „Costumele”, „Hic sunt leones”, „Cei 150”, „Don Quijote”si “Royal Fashion”, actorii trupei au realizat si proiecte proprii, “Toti cinci”, “Rencontres”, “Doi dintre noi”, “Fantasmagoria”, “Noi”,  “Romania, inchis pentru inventar”, “Necuvinte”.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending