Compania ista a selectat BDR Associates pentru comunicarea în România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Compania ista a selectat BDR Associates pentru comunicarea în România

Published

on

Agenţia de comunicare strategică şi relaţii publice BDR Associates a câștigat contul de comunicare  în România al companiei ista, lider de piață la nivel mondial în furnizarea de servicii energetice, agenția fiind aleasă în urma unei selecții de oferte desfășurată pe parcursul mai multor etape, la nivel internațional.

BDR Associates va gestiona comunicarea în România, asigurând servicii de consultanţă strategică, public affairs, media relations, corporate şi consumer PR în sprijinul obiectivelor de marketing și de dezvoltare ale ista, în piața locală.

“Ne bucură mult acest succes, având în vedere reputația companiei ista, pe care avem acum privilegiul să o asistăm la cel mai înalt nivel profesional. Sperăm să fie un parteneriat pe termen lung și ne dorim un mediu de afaceri prietenos pentru un client de asemenea calibru care a ales și piața din România”, a declarat Cătălina Rousseau (foto), Președinte și CEO BDR Associates.

“ BDR Associates reprezintă pentru noi  garanția excelenței în comunicare  printr-o  experiență profesională și rezultate în domeniul energiei,  greu de atins. In plus  ne-au propus o abordare strategică în armonie perfectă cu noile directive europene privind eficiența energetică și aplicarea acestora în România. Cu siguranță vom  comunica eficient către public și autorități importanța și beneficiile aplicării măsurilor de creștere a eficienței energetice, cu sprijinul BDR Associates, ” a declarat Marian Șișu, Director General, ista România.

Prin câștigarea contului ista România, BDR Associates  își consolidează portofoliul de clienți reprezentativi din domeniul energiei, cărora le asigură servicii complexe de comunicare strategică, cu sprijinul unui colectiv de consultanți de nivel senior, specializați în comunicarea  pentru susținerea investițiilor, precum și a dezvoltării afacerilor companiilor, în piața locală.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending