Connect with us

A-Z NEWS

Compania RCS & RDS face o noua incercare sa intre in eter cu Digi FM

Published

on

Compania RCS&RDS a făcut marţi o nouă încercare de a se lansa pe piaţa de radio din România şi a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) zece frecvenţe pentru lansarea postului de radio cu profil generalist Digi FM, scrie MEDIAFAX.

Societatea de telecomunicaţii RCS&RDS şi-a prezentat intenţia de a se lansa în zona radio încă de săptămâna trecută, când a participat la un concurs organizat de CNA pentru atribuirea unor frecvenţe radio tematice. Atunci, RCS&RDS a cerut CNA un număr total de 11 frecvenţe pentru a lansa postul de radio cu profil sportiv Digi Sport FM, însă nu a primit niciuna.

Marţi, RCS&RDS s-a prezentat din nou în faţa membrilor CNA, de data aceasta la concursul organizat pentru acordarea unor frecvenţe de radio generaliste.

RCS&RDS a solicitat CNA zece frecvenţe radio pentru a lansa postul de radio cu profil generalist Digi FM în localităţile Buzău, Reşiţa, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighişoara, Suceava, Tulcea, Târgovişte şi Târgu Mureş.

La concursul CNA de joi a fost prezentă o delegaţie din partea RCS&RDS din care au făcut parte Lucian Mihai (reprezentul RCS la toate şedinţele CNA), Cosmin Prelipceanu, redactor-şef al televiziunii Digi 24 (deţinută tot de RCS&RDS), şi Costin Niculescu, director tehnic al televiziunii Digi 24.

Potrivit dosarului de concurs depus la CNA, dacă va obţine frecvenţele de radio solicitate, Digi FM va fi un post cu profil generalist, care va difuza programe 24 de ore pe zi.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending