COMPETITIE | Mediafax Monitorizare câștigă Cupa Agențiilor la Fotbal, ediția 2013 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

COMPETITIE | Mediafax Monitorizare câștigă Cupa Agențiilor la Fotbal, ediția 2013

Published

on

Vineri și sâmbătă, 28 și 29 iunie, a avut loc Cupa Agențiilor la Fotbal, ajunsă la cea de-a șasea ediție anul acesta, cu 80 de meciuri disputate, 30 de echipe participante și 1.300 de minute de joc. 

Câștigătorii titlului de Agenția Anului sunt cei de la Mediafax Monitorizare. După un meci încheiat cu 0-0 și o sesiune de lovituri de departajare, Mediafax Monitorizare i-a învins pe cei de la Cărturești cu 3 la 1, în Finala Mare. Câștigătorii marelui titlu au primit și un premiu pentru unul dintre coechipieri, Silvester Stârcea, Cel mai bun portar – semn că portarul a avut meritul său în victoria reprezentativei Mediafax.

Locul al doilea în competiție a fost luat de Cărturești, echipă care a primit și premiul pentru Cea mai fairplay echipă. Locul al treilea al competiției a fost disputat în Finala Mică între Wave Division și Daedalus Consulting, fiind câștigat de ultimii.

Titlul de Goalgetter-ul competiției a fost adjudecat de Alexandru Pîrvu, cu un număr impresionant de 13 goluri, dintre care 8 într-un singur meci.

Echipa IQads, alături de arbitrii competiției, au desemnat premiul pentru Cel mai frumos gol lui Viorel Hădăreanu (REEA), iar Cel mai bun echipament a fost cel al echipei Webstyler, creat de cei de la almanahe.mic.

Și pentru că orice echipă joacă mult mai bine pe teren când are în spate o galerie energică și plină de entuziasm, câștigătoarea premiului pentru Cea mai înfocată galerie de anul acesta a fost galeria echipei Lowe Group. Suporterii au venit încă din prima zi, de la prima oră, cu postere, steaguri și vuvuzele, pregătiți pentru cât mai multe victorii din partea favoriților.

Pentru prima dată la Cupa Agențiilor la Fotbal, premiul pentru Cea mai creativă emblemă a fost luat de către o asociație studențească, Advice. Tot la categoria creativitate: echipa celor de la Infinit Solutions au convins comunitatea IQads și juriul competiției cu posterul creat pentru Cupă, câștigând premiul pentru Cel mai creativ poster.

Competițiile de creație au fost oferite de AdProduction, solutions partner al acestei ediții. Posterele, pancartele și Cea mai bună emblemă au fost produse în cadrul evenimentului.

Cele 30 de echipe participante au fost: Webstyler (Forward Runners), Wave Division, Daedalus Consulting (Eagles Daedalus), G2 România, Cărturești, Saatchi & Saatchi (S2), Active Soft, REEA, Infinit Solutions Agency (Infinit Scorers), Senior Hyperactive (Senior Programming), IQads Kadett, Leo Burnett (F.C. Leo Burnett), Next Advertising (Next PLS), McCann Erickson (McCANN), First Advertising Agency (First Team), Lowe Group (F.C. Lowe), Draftfcb, GrupȘapte (Galacticii G7), Advice, AdProduction, GfK România (Golden Team), MEDIAFAX Monitorizare, Frontline Marketing, Men in Black, Erka Promotions & Events (Erka Unlimited), ASER (FC ASER), PRIME România (FC PRIME), Springer & Jacoby, ThinkDigital și Viva Group (Viva Team).

Cupa Agențiilor la Fotbal este un eveniment IQads. Solutions Partner al acestei ediții a fost AdProduction.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending