Connect with us

Emisiuni

Competiție Pe Bune?! între doi jurați SuperStar!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă ediție Pe Bune?! va aduce miercuri, de la 22:30, umorul în casele telespectatorilor. Andi Moisescu a pregătit cele mai trăsnite întrebări pentru căpitani și invitații lor, iar reacțiile vor fi pe măsură. Ce echipă va reuși să strângă cei mai mulți bani pentru susținători, dar și ce răspunsuri nebune vor reuși să-i dea peste cap pe jucători, aflăm în quiz show-ul Pe Bune?!

Competiția nu poate fi completă fără coechipieri. Așa că Mihai Bobonete îl va avea alături pe Marius Moga, iar căpitanul îi va da încredere artistului că pot câștiga jocul. „Îmi place, măi, emisiunea, îmi place! Foarte funny! Aici, din întâmplare, cunosc răspunsul!”, va spune Bobo. 

Nici de cealaltă parte a platoului, competiția nu va fi mai prejos. Costi Diță și Smiley sunt determinați să răspundă cât mai corect și să câștige jocul, așa că vor dezbate fiecare răspuns până vor găsi varianta corectă sau… așa cred ei. 

Domeniile de pe panou vor fi diverse, iar unele dintre ele reprezentative pentru invitați. Jocul îi va pune să aleagă, pe lângă întrebarea surpriză, categorii precum: „Am bani de dat”, „Pe barba mea”, „Tinerețe fără bătrânețe”. 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma voyo.ro.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending