Connect with us

Reportaj

Complicata moștenire – un reportaj semnat de Cosmin Savu, duminică, la România, te iubesc!

Cosmin Savu a mers pe urmele unor proiecte în care s-a investit enorm

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

România are în patrimoniul său o serie de moșteniri în afara granițelor pe care trebuie să le îngrijească și să le valorifice, să-și dea silința pentru a le recupera. O istorie complicată între interese private, vid de legislație și guverne ostile. Complicata moștenire – un reportaj de Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

O bogăție materială și spirituală de care trebuie să ținem cont: moștenirile externe ale României. Multe dintre acestea au istorii complicate, însă e obligația noastră să le urmărim cu atenție, să le valorificăm și să facem față provocărilor din trecut.

„Fiecărui tânăr care intră pe poarta Ministerului Afacerilor Externe i se spune povestea Tezaurului românesc furat de ruși, care este la Moscova, a sabiei lui Ștefan cel Mare ajunsă la Istanbul, a bunurilor Fundației Gojdu care sunt la Budapesta, a creanțelor externe provenite din schimburi economice înainte de 1989 împrăștiate peste tot în lume sau a Institutului Iorga din Saranda, Albania”, a spus Cosmin Savu.

Cosmin Savu a mers pe urmele unor proiecte în care s-a investit enorm și ne arată, duminică, la România, te iubesc! ce face statul român și ce șanse sunt ca aceste bunuri să fie recuperate și valorificate. Filmările au avut loc în Albania, Ungaria și în țări africane de unde avem de recuperat bunuri sau bani.

Întreagul reportaj duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending