Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Cel de-al doilea episod al show-ului „Burlacul”, filmat în Cipru, debutează cu un incident între frumoasele concurente. Cele 12 tinere dornice de afirmare fac front comun împotriva Cezarei, senzuala blondă care a reuşit să-i smulgă Burlacului o întâlnire privată, şi o aruncă pe aceasta în apă chiar când se aştepta mai puţin . Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări incidentul joi, 5 mai, de la ora 20:20, în cadrul reality-show-ului „Burlacul”.

Viaţa în 12 este cu siguranţă o corvoadă, mai ales când subiecţii sunt şi într-o continuă concurenţă. Cele 12 norocoase care au primit trandafirul în primul episod „Burlacul” , îşi vor petrece de acum înainte timpul împreună, în încercarea de a-i cuceri inima celui mai râvnit burlac al momentului, Edward Popescu Strohlen.

Odată ajunse în Cipru, prima locaţie exotică bifată de echipa „Burlacul”, concurentele au fost întâmpinate de Edward la superbul hotel de 5 stele unde vor fi cazate pe toată durata şederii pe tărâmul Afroditei. După câteva minute de explorare a împreujurimilor, majoritatea fetelor au fost tentate de piscină. Fie că aveau sau nu costume de baie, fetele nu au stat pe gânduri şi au plonjat direct în apa spumoasă.

Observând din nou comportamentul Cezarei, concurenta care şi în primul episod a făcut opinie separată şi nu a dorit să se amestece printre celelalte fete, acestea au răbufnit. Mai ales că senzuala blondină a reuşit astfel să-i atragă atenţia Burlacului, care i-a acordat prima întâlnire privată. Silicoanele, botox-ul, extensiile de păr şi genele false au atras privirile Burlacului şi, mai ales, antipatia celorlalte concurente.

Cu un machiaj mult prea încărcat pentru o zi la piscină, Cezara le-a enervat pe celelalte fete cu atitudinea de divă care stă departe de restul plebei. Astfel, Ana Maria a hotărât că lucrurile nu mai pot continua aşa, şi a decis să-i facă botezul senzualei blondine. Nervoasă din cale afară după plonjonul forţat în piscină, Cezara şi-a acoperit faţa cu mâinile. Genele false îi căzuseră în apă, distrugându-i în totalitate machiajul.

Acest incident cu siguranţă va stârni un conflict mocnit între cele două concurente, iar Cezara va fi nevoită să fie mereu în gardă, pentru a nu mai cădea în capcanele întinse de colegele sale. Telespectatorii vor putea urmări plonjonul senzualei blondine joi, 5 mai, de la 20:20, la Antena 1, în cadrul celui mai incendiar show al verii, „Burlacul”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending