Comunicat de finalizare a cursului de calificare pentru meseria de strungar - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Proiecte

Comunicat de finalizare a cursului de calificare pentru meseria de strungar

Published

on

Universitatea Politehnica din București derulează, în perioada iunie 2011 – aprilie 2013, în parteneriat cu Solid Consult Time SRL, proiectul „Calificarea angajatilor din industrie si servicii – un pas inainte pentru rezolvarea crizei economice”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritară 2 – „Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, Domeniul Major de Intervenție 2.3 – „Acces și participare la formare profesională continuă”.

 

Universitatea Politehnica din București in parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL anunta finalizarea cursului de Calificare in meseria de “Strungar”, Cod COR 7224.2.1, nivel 2 de calificare. Participarea la curs a fost GRATUITA si s-a adresat persoanelor angajate din regiunea Bucuresti-Ilfov.
Cursul s-a desfasurat in perioada 15.06.2012 – 29.11.2012 la S.C. Afriso Euro-Index SA si la Universitatea Politehnica din Bucuresti si a fost sustinut de catre domnul Dumitru Gabriel Marius si domnul Radu Constantin, reputati profesori in acest domeniu.
Examenul a avut loc la data 04 decembrie 2012, la SC Afriso Euro-Index SA, Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 45A, sector 5, Bucuresti. Evaluarea s-a desfasurat fara probleme, conform metodologiei in vigoare.
Cursantii au alcatuit o grupa de 28 persoane, impartita in doua subgrupe de 14 persoane. Examenul a fost impartit in doua probe: proba teoretica (scrisa), care a constat in test grila si proba practica ce a presupus aplicatii practice individuale.
In urma examinarii, gradul de promovabilitate a fost de 100%, cursantii obtinand rezultate bune, cuprinse in intervalul 8.04 – 9.66, dupa cum este prezentat in graficul de mai jos:

Prin urmare, toti absolvirii cursului vor primi subventii si diplome de participare, urmand ca, ulterior, sa intre in posesia certificatelor de calificare.

Echipa proiectului
„Calificarea angajatilor din industrie si servicii – un pas inainte pentru rezolvarea crizei economice”

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending