Connect with us

CATENA sustine Teatrul Romanesc de Revista

on

Începe Stagiunea Estivală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, proiect susţinut de Catena

Unul dintre cele mai importante proiecte artistice ale acestei veri, Stagiunea Estivală 2019 a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, ce va avea loc laTeatrul de Vară „Herăstrău”, şi-a deschis porţile. Evenimentul, susţinut şi în acest an de Farmacia inimii – Catena, prin Programul „Catena pentru Artă”, este o veritabilă paradă a celor mai valoroase și de succes spectacole din repertoriul actual al celebrei instituții de cultură care aniversează 100 de ani de la înființare.

În cadrul programului „Catena susţine Teatrul Românesc”, dar și cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență pentru Catena și 100 de ani de la inaugurarea primului teatru de revistă, clienții fideli ai farmaciilor Catena obțin invitații duble, gratuite, în perioada 12 iulie – 2 august 2019, la reprezentaţiile susținute de cei mai îndrăgiți artiști: Alexandru Arșinel, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Adrian Enache, Alexandru Lulescu, Ana Maria Donosa, Oana Sârbu, Alin Gheorghișan ş.a.m.d. În plus, spectatorii se vor putea bucura şi de impresionantul ansamblu de balet și de orchestra Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, dirijată de Dan Dimitriu.

Reprezentațiile, ce nu trebuie ratate, vor avea loc la Teatrul de Vară Herăstrău, în fiecare zi de vineri, începând cu orele 20.00, accesul efectuându-se pe la intrarea în Parcul Herăstrău, zona Arcul de Triumf:

• Vineri 12 iulie 2019, ora 20:00

spectacolul muzical – umoristic „HAI, HAI ROMÂNIA!”

• Vineri 19 iulie 2019, ora 20:00

spectacolul de revistă „HAI, ZÂMBEŞTE!”

• Vineri 26 iulie 2019, ora 20:00

spectacolul de divertisment „AER BUN! DE HERĂSTRĂU!”

• Vineri 2 august 2019, ora 20:00

spectacolul muzical – umoristic „PIEI, DRACE!”

Coregrafia baletului Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” este semnată de Cornel Popovici, iar scenografia aparţine Anei Iulia Popov.

Prin tradiție, partener al acestui proiect cultural-artistic este Programul „Catena pentru Artă”, iar parteneri media sunt Tonica Group și Senso TV. Cu ajutorul programului „Catena susține Teatrul Românesc”, mii de clienți ai farmaciilor Catena au avut și au şi în acest an ocazia să petreacă momente de neuitat alături de artiștii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, la superba grădină de vară, care este şi cea mai modernă din țară. Catena susține permanent evenimentele organizate de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, pentru că acestea reprezintă un etalon în peisajul artistic al României, datorită calităților impresionante ale artiștilor și ca urmare a calității indubitabile a spectacolelor.

Click to comment

Lasă un răspuns

Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor

on

Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon Chefi la cuțite, însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar. Festivalul Scoicilor își redeschide porțile pentru a doua oară anul acesta, cu o ediție specială, de toamnă, iar gurmanzii sunt așteptați între 29 august și 1 septembrie în Piața Ovidiu din Constanța, la un nou festin gastronomic, sub marca consacrată a iubitului jurat.
”Festivalul Scoicilor rămâne cel mai drag eveniment pe care l-am făcut! Tocmai de aceea vreau să aduc din nou oamenii împreună, la final de vară, și sper ca toți constănțenii, dar și cei care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la malul mării, să ne treacă pragul pentru un spectacol în bucate cu și despre scoici. Va fi o ediție extraordinară!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.
Toți cei care nu pot rezista în fața midiilor pane, a tocănițelor din fructe de mare, a scoicilor sotate cu vin sau cu sos de roșii și pătrunjel, sunt așteptați în Piața Ovidiu, din centrul vechi al Constanței, acolo unde îl pot întâlni și pe chef Cătălin Scărlătescu, prezent în toate cele patru zile de festival.
Tot în această toamnă, juratul revine și la Chefi la cuțite, alături de bunii său colegi- Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cel mai nou sezon al show-ului culinar de la Antena 1 va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Mihai Constandache, pe scena LIVE MUSIC SHOW by RADAR DE MEDIA

on

Mihai Constandache: Vine din zona Munteniei mai precis orașul Brăila. A început să cânte chiar din clasele primare. Azi are propriul lui repertoriu și încântă lumea oriunde este chemat, tv, spectacole, etc. Pe lângă dragostea de a cânta mai are o altă pasiune (patiseria).

Din seria evenimentelor Radar de Media – 10 ani va prezentam un nou concept: LIVE MUSIC SHOW.

Un spectacol in adevaratul sens al cuvantului cu trupe si artisti, care vor canta live.

Evenimentul va avea loc, in data de 28 august, ora 17, la Ambasad’Or Events din Otopeni.

APASA AICI PENTRU A PARTICIPA:

Iata ce artisti au confirmat prezenta in show!

• BEDDA BAND – LIVE SHOW

• MIHAI COSTANDACHE

• SILVIA DUMITRESCU

• FLORIN BURESCU

• BIANCA RUS

• CAMELIA FLORESCU & BAND – trupa live, muzica usoara romaneasca

• FLORIN BURESCU & BIANCA RUS

• MIHAI COSTANDACHE

• BRANDUSA DRAGHICI SHOW & BAND

• DRAGOS CICU – POP OPERA SHOW

• ARIS NEGOITA SHOW

• TRUPA FETNO

si lista continua, revenim cu detalii!

SPONSORI: AMBASAD’OR EVENTS

PARTENERI: ANVERGURA

FOTOGRAF OFICIAL: MIHAI MITREA

Un eveniment orginal produs de RADAR DE MEDIA

Trupa Metallica donează 250.000 de euro pentru inițiativa #NoiFacemUnSpital

on

• Contribuția este inspirată de viziunea Mastercard, de a crea un viitor mai bun, în România
  • Anunțul a fost făcut pe 14 august, în ziua concertului desfășurat pe Arena Națională din București

Fundația All Within My Hands, fondată de Metallica, a anunțat o donație de 250.000 de euro pentru inițiativa Asociației Dăruiește Viață, #NoiFacemUnSpital. Alături de propria contribuție în valoare de 50.000 de euro, legendara trupă americană de heavy metal a direcționat suma de 200.000 de euro, contravaloarea pachetului de Sponsor Principal al concertului din București, asigurată de Mastercard și BCR.

Anunțul a fost făcut în ziua concertului Metallica, desfășurat pe Arena Națională din București, parte din turneul trupei în Europa din acest an, WorldWired Tour 2019. Inspirată de donația Mastercard, de 1.000.000 euro pentru proiectul Dăruiește Viață, din cursul acestui an, contribuția trupei se va adăuga la fondurile destinate dotării primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România cu cele mai noi tehnologii și echipamente medicale.

„Donația membrilor trupei Metallica are o semnificație specială pentru proiectul nostru. Pe de-o parte, muzica lor reușește să inspire milioane de români și, în același timp, foarte mulți dintre aceștia sunt inspirați să contribuie la înființarea primului spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, pentru a le oferi copiilor bolnavi de cancer o șansă la viață. Pe de altă parte, donația din partea Mastercard, care a oferit un milion de euro pentru inițiativa #NoiFacemUnSpital, a motivat Metallica să adere la cauza noastră. Suntem recunoscători tuturor celor care fac posibil acest proiect”, a spus Carmen Uscatu, Președinte Asociația Dăruiește Viață.

„În urmă cu câteva luni, am anunțat că Mastercard devine partenerul de inovație al Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, facilitând dotarea acestuia cu aparatură medicală și tehnologii de ultimă generație, prin activitățile, campaniile și parteneriatele desfășurate. Astăzi, Metallica, o trupă care inspiră miliarde de oameni din toată lumea, s-a alăturat demersului nostru și a început ceva de neprețuit. Pentru mine, astăzi este despre a crede, din nou, că poți reuși să realizezi ce îți propui și că nu există visuri imposibile. Și despre a-ți uni forțele cu cei care cred, la rândul lor, într-o cauză precum aceasta. În rest, <<Nothing else matters>>”, a spus Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România, sponsor al concertului oferit de Metallica.

„Metallica este starea de spirit a mai multor generații care au decis sa fie ele însele: încrezătoare să se exprime libere, deschise către lume, gata să învingă orice limite. Generațiile Metallica și-au văzut acum idolii dintotdeauna dăruind înapoi încrederea și speranță. Și nu oricum, ci către oamenii minunați din Asociația Dăruiește Viața, adevărate modele de stăruință, reziliență în a depăși, asemenea lor, orice bariere. Pe toți ne inspiră să gândim dincolo de aparențe, să lucrăm împreună și să credem mereu în puterea comunității de a găsi resurse pentru binele comun. Este o onoare să le fim alături”, a spus Sergiu Manea, CEO BCR, sponsor, alături de Mastercard, al concertului Metallica din București.

Cu aproape 40 de ani de existență, Metallica este una dintre cele mai de succes trupe comerciale din toate timpurile, cu 9 Trofee Grammy în palmares dint-un total de 23 de nominalizări. Formația de heavy metal s-a implicat constant în susținerea unor cauze sociale majore, precum lupta împotriva foametei sau educația forței de muncă, iar noaptea trecută, Metallica și-a continuat misiunea prin sprijinul acordat șansei la viață și pentru un viitor mai bun, de această dată, în Romania.

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending