Connect with us

ȘTIRI

Comunicat din partea Mișcării România Suverană privind starea dezastruoasă a României

Published

on

Mişcării România Suverană
Reclame

În contextul în care alegerile locale şi europarlamentare bat la uşă, ţara pare că nu mai are o conducere, toţi politicienii fiind preocupaţi să menţină sau să câştige simpatia electoratului pentru a-şi asigura un nou mandat. În aceste condiţii, starea economică şi socială are de suferit, astfel că Mişcarea România Suverană a emis un comunicat de presă în care punctează o serie de neajunsuri cu care se confruntă România.

Politică internă:

Mișcarea România Suverană exprimă profunda nemulțumire față de instabilitatea din țară, generată de comasarea alegerilor și nerespectarea calendarului electoral. Această abordare afectează integritatea procesului democratic și sfidează dreptul la vot, obținut cu sacrificii la Revoluția Română. Cerem respectarea procesului electoral și organizarea corectă a alegerilor, pentru a asigura transparența și legitimitatea acestora.

Economie:

Cu îngrijorare constatăm cel mai mare eșec de prevenire a evaziunii fiscale prin implementarea e-facturii începând din ianuarie 2024. Taxele aberante și politicile de asuprire economică au condus la înăbuşirea micilor antreprenori și la o situație economică precară. Mișcarea România Suverană solicită revizuirea urgentă a acestor măsuri pentru a restabili echilibrul și pentru a sprijini sectorul privat.

Educație:

Rezultatele dezastruoase la simulările pentru examenele claselor terminale gimnaziale și de bacalaureat reprezintă o preocupare majoră. Sistemul de învățământ nu s-a adaptat corespunzător la cerințele actuale post-pandemie, iar lipsa resurselor necesare pentru profesori afectează calitatea predării. Mișcarea România Suverană solicită o revizuire a strategiei educaționale, acordând o atenție deosebită adaptării la noile realități și asigurării resurselor necesare pentru cadrele didactice.

Social:

Lipsa implementării masurilor sociale pentru familiile defavorizate din România reprezintă o neglijare gravă. Distrugerea sistemului de asigurare medicală a adus prejudicii ireparabile populației. Mișcarea România Suverană cere adoptarea unor măsuri sociale eficiente și reconstruirea sistemului de asigurare medicală pentru a permite accesul echitabil la serviciile medicale.

Aceste aspecte demonstrează necesitatea unei schimbări imediate în abordarea politicilor din România și Mișcarea România Suverană rămâne fermă în opoziția sa față de schimbările propuse, pledând pentru o guvernare responsabilă și orientată către nevoile reale ale cetățenilor.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending