Connect with us

A-Z NEWS

Concedieri la OTV. Dan Diaconescu ”strânge cureaua”

Published

on

Reclame

Chiar daca Dan Diaconescu se lauda saptamana trecuta ca este foarte bogat, acum nu are bani sa plateasca salariile angajatilor !

Postul OTV va disponibiliza, pe 15 februarie, zece angajati, pe motiv ca, din cauza problemelor financiare, patronatul doreste o restrangere a echipei in vederea realizarii unor economii, a declarat, reprezentantul postului, Doru Iuga.

„Este vorba de un producator, un operator crawl, patru soferi si patru operatori din departamentul Stiri. Motivul este ca sunt reale probleme cu banii”, a declarat Iuga, director de programe al OTV, pentru NewsIn.

Iuga a mai spus ca in nici doua saptamani OTV a primit amezi de 10.000 de euro de la CNA, insa ca nu acesta ar fi motivul concedierilor.

„Am incasat in nici doua saptamani amenzi de 10.000 de euro de la CNA, dar nu asta este motivul. Trebuie sa ne mai restrangem si am primit directiva de la patronat sa desfiintez niste posturi. Nu sunt multe, insa nu stiu cum se vor descurca cei care raman, care vor trebui sa faca si munca celor disponibilizati”, a completat Doru Iuga.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending