Connect with us

ALL MEDIA

Concept store-ul Stefanel a sarbatorit un an de la lansare

Avatar

Published

on

Primul concept store Stefanel a sarbatorit un an de la lansare printr-un eveniment organizat de GolinHarris. In cadrul unui cocktail elegant, iubitorii brandului italian, printre care si vedete autohtone, au admirat noua colectie Toamna-Iarna 2012/2013 in deja celebrul concept store din Piata Romana.

La evenimentul aniversar, vedete emblematice ale trustului PRO, Laura Cosoi, Andreea Patrascu, Dana Rogoz si Adela Popescu au fost prezente, purtand tinute Stefanel.

“Succesul pe care l-a avut anul trecut evenimentul de lansare a Vilei Stefanel s-a datorat in mare masura agentiei GolinHarris. Am fost impresionati de entuziasmul si abordarea creativa a echipei, asa ca am decis ca si anul acesta sa continuam colaborarea. Si iata ca rezultatele nu au intarziat sa apara: am inregistrat cele mai mari vanzari de la deschiderea concept store-ului in Romania”, spune Cornelia Nicolae, Country Manager, Stefanel.

Pentru ca experienta de shopping sa fie completa, pe langa voucherele de reducere de 30% oferite invitatilor, conceptul a implicat si colaborarea cu un stilist de moda italian. Acesta a fost prezent la eveniment pentru a consilia cumparatorii in vederea gasirii tinutei perfecte.

“Cand un client este atat de multumit incat ne contacteaza pe dial #1, primim cea mai clara confirmare a calitatii muncii noastre. Ne-am bucurat ca si de data aceasta am depasit asteptarile clientului nostru si mai ales ca am putut combate cutuma conform careia PR-ul nu vinde. Ei bine, Stefanel concept store este dovada vie ca PR-ul vinde”, spune Alina Popa, Senior Manager, Consumer Division, GolinHarris Bucuresti.

In numai un an de la lansare, concept store-ul a devenit una dintre destinatiile principale pentru iubitorii de fashion din Bucuresti. Cu un design modern si elegant, ce surprinde esenta brandului Italian, Vila Stefanel are o zona extinsa de 357 m2, destinata atat femeilor, cat si barbatilor si colectiilor de accesorii.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending