Connect with us

Evenimente

Concert la TVH 2.0 de Dragobete

Avatar

Published

on

Poster spectacol folcloric - Cu drag de DragobeteArtişti de prestigiu, nume de aur ale muzicii folclorice, vin să celebreze dragostea româneşte duminică, pe 24 februarie, la “Cu drag de DRAGOBETE”.  

Spectacolul începe de la ora 12.30, în faţa Universităţii SPIRU HARET din şoseaua BERCENI nr. 24, iar intrarea este liberă. Un eveniment organizat de către Societatea Naţională Spiru Haret pentru Educaţie, Ştiinţă si Cultură împreună cu TVH 2.0.

De Dragobete, fetele şi băieţii se întâlnesc pentru ca iubirea lor să ţină tot anul, precum a păsărilor care se “logodesc” în această zi. Sărbătoarea tradiţională românească a iubirii aduce anul acesta un spectacol folcloric memorabil. Timp de 3 ore, Elisabeta Turcu, Elena Merişoreanu, Ştefania Rareş, Viorica Flintaşu, Ileana Mărgărit, Gheorghiţa Nicolaie, Maria Butaciu, Elisabeta Ticuţă, Ştefan Vlad, precum şi mai tinerii şi extraordinar de talentaţii Andreea Haisan, Ana Maria Pătrăşcioiu, Iulia Mihai, Georgiana Păduraru, Marius Brutaru, Marian Cucu şi mulţi alţii vor cânta de dragoste şi dor publicului pe care îl aşteaptă în număr cât mai mare. Vor veni la sărbătoare ansambluri din toată ţara, care vor aduce pe scenă frumuseţea jocului popular. Georgel Nucă este gazda evenimentului.

Accesul la concertul din Şoseaua Berceni, nr. 24, sector. 4, Bucureşti este permis începând cu ora 12.00. Punct de reper: Staţia de Metrou ,,Apărătorii Patriei’’. ,,Cu drag de DRAGOBETE’’ va fi transmis în direct de TVH 2.0. Partener media: Şapte Seri.

Despre TVH 2.0 – Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul “Romania 2.0”, un proiect pe termen lung  care are la baza ideea de upgradare a Romaniei. TVH 2.0 se receptioneaza in reteaua UPC Digital si pe platforma DTH Digi (RCS & RDS).

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending