Connect with us

EVENTS

Concert live The Mono Jacks și AstroShow, evenimentele pe care nu le poți rata la Promenada Mall

Published

on

–  Seria de evenimente de la Promenada Mall continuă. SPOT the beats aduce un nou concert live susținut de The Mono Jacks pe 11 august, pe terasa Promenada Mall. Pentru iubitorii de privit stele și planete, pe 12 august are loc AstroShow – “Seara Perseidelor. Dar și a Planetelor Gigant.”

Vara asta, vizitatorii Promenada Mall au parte de adevărate experiențe de petrecere a timpului liber! Pentru iubitorii de muzică bună,  SPOT the beats #PePromenada continuă cu The Mono Jacks, trupa de rock alternativ înființată în 2008 de către Doru Trăscău. Evenimentul are loc pe 11 august, de la 19:30, iar în deschidere va cânta Lunatic, formație cunoscută pentru piesele cu mesaje sociale.

Concertele nu se opresc aici. Pe 17 august, Șuie Paparude, una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, urcă pe scena Promenada Mall. Pe 1 septembrie are loc concertul Robin and the Backstabbers, cu un opening act susținut de Sloth Motion.

AstroShow #PePromenada – Seara Perseidelor. Dar și a Planetelor Gigant

Pe 12 august, de la ora 19:30, are loc “Seara Perseidelor. Dar și a Planetelor Gigant”. Profesorul Trăsnit și vânătorul de eclipse – Catalin Beldea vor fi prezenți pentru a îndruma pașii prin Univers, privind stelele și planetele gigant prin cel mai mare telescop portabil din București. Evenimentul are loc pe terasa de la nivelul 2 din Promenada Mall, iar intrarea este liberă.

Cine nu poate ajunge acum, mai are încă o șansă de a admira stelele și planetele! Pe 8 septembrie, la Promenada Mall, vizitatorii pot lua parte la evenimentul “Călătorie în Sistemul Solar: Unde mergem în concediu?”.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending