Connect with us

Spectacole

Concert Subcarpați în Club A

Published

on

Muzica de Club A se aude live în fiecare miercuri seară. Pe 6 iulie, începând cu ora 23.oo, te invităm la un concert marca Subcarpați.

Trupa Subcarpati s-a înfiintat in 2010, odată cu lansarea primului album care îi poartă numele.

Albumul Subcarpati a fost lansat pe pe site-ul oficial http://subcarpati.com/, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.

Noutatea pe care o aduce albumul constă în temele şi subiectele pieselor, pentru că sunt amintite momente istorice precum cel din 1989 (,,Când a fost la ’89”), iar stilul abordat este un amestec de hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.

Mesajul lui Bean şi al celorlalţi artişti implicaţi în realizarea albumului, dintre care îi amintim pe DJ Limun, Mara şi Omu Gnom, este următorul: ,,Asta e muzică şi poezie, e manifest. Hip-hop-ul reprezintă onoarea, demnitatea, bunătatea, înţelepciunea, valorile familiei, dragostea faţă de aproape, anti-rasismul, gândirea…. gândirea activă etc.”.

Piesa ,,Când a fost la ’89” are deja un videoclip, în care apare Bean şi la care au lucrat Florin Câmpeanu, Mircea Zanian şi alţii.

Albumul poate fi descărcat de pe http://subcarpati.com/, unde poate fi vizualizat şi clipul „Când a fost la ’89”.

În luna Iunie 2011, Subcarpați a lansat, la Street Delivery, al doilea albumm, de data aceasta, o compilație Culese din Cartier” este primul volum al șirului de compilații care scoate la suprafață folclorul românesc, într-o lumină modernă. Folclor, cules din casele și cartierele românilor, pe care 15 producători de renume din muzica românească, precum matze, Silent Strike, Undoo, Injektah, Dribbler, Danaga, Gojira, și alții l-au conectat la ritmurile actuale. Albumul poate fi descărcat, de asemenea, de pe http://subcarpati.com/culesedincartier.
Intrare studențească: 10 lei.

Durata evenimentului: 23.00 – 01.00
Detalii la www.cluba.ro şi pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/ClubA.Bucuresti

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending