sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăENTERTAINMENTMuzicaConcertul Andrei de la Cluj-Napoca, SOLD-OUT, cu o lună și jumătate înainte...

  Concertul Andrei de la Cluj-Napoca, SOLD-OUT, cu o lună și jumătate înainte de eveniment!

  Andra reușește o performanță importantă: este primul artist din industria muzicală românească ce reușește să vândă toate biletele de la cea mai mare sală de evenimente din țară, BTarena din Cluj-Napoca! Concertul “Tradițional” de pe 1 Decembrie este SOLD-OUT și nu oricum, ci cu o lună și jumătate înainte de eveniment, toate locurile sălii ultramoderne deschisă în 2017 fiind ocupate!

  Inspirată de folclor de la începuturile carierei și motivată de Centenarul Marii Uniri Naționale, Andra a creat un spectacol unic în România, cu muzică tradițional românească, influențe pop și rock, invitați speciali din toate regiunile țării, cu sonorizare și scenografie de nivelul show-urilor artiștilor internaționali.

  Până acum, “Tradițional“ a fost ținut numai cu casa închisă, fiind așteptat cu sufletul la gură de mii de români, atât în țară, la București, Bacau, Oradea, Galați, Mioveni, cât și în diaspora, la Londra, dar și de românii din Republica Moldova, la Chișinău, urmeaza pe 16 noiembrie Craiova! De fiecare dată, aplauzele au curs minute în șir, artista reușind să treacă publicul prin mai multe stări, de la melancolie și dor la bucurie și extaz.

  Andra și-a dorit ca prin “Tradițional” să aducă un omagiu muzicii care face inimile românilor să bată în același timp, pentru aceleași vise și i-a avut alături pe frații Vasile și Vitalie Advahov și orchestra lor, 40 de muzicieni care au ajuta-o să ridice mereu publicul în picioare.

  Concertul de la Cluj-Napoca are loc chiar de Ziua Națională, pe 1 decembrie! 

  Prin urmare, mai multe detalii se pot gasi atât pe pagina de Facebook a artistei, cât și pe profilul de Instagram al acesteia.

  Foto: Daniel Robert Dinu

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente