Connect with us

Emisiuni

Concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities” dau viaţă personajelor din filme celebre

Avatar

Published

on

            Sambata aceasta, de la ora 22:30, la „Bravo, ai stil! Celebrities” veti putea regasi toate ingredientele necesare unui show incendiar. In aceasta editie, concurentele se vor bucura de tot ceea ce inseamna combinatia muzicii cu vibratia si stilul personajelor din filme celebre.

 

Defilari spectaculoase, recuzita inedita, styling-uri de exceptie si momente unice, toate acestea se vor regasi in editia de maine seara a emisiunii, pe tematica: Personaje din filme celebre. Conceptul este fabulos, celebritatile au avut libertatea de a alege un personaj dintr-un film cunoscut, pe care il vor reprezenta in fata juratilor si a telespectatorilor.

„Este una dintre cele mai ofertante teme, un concept atat de frumos, sper sa ne ridice in picioare concurentele, sa dam numai note de 5”, spune Raluca Badulescu, marturisind ca are asteptari uriase de la cele noua celebritati aflate in competitia stilistica.

 

De la Joker, personajul care a fascinat intreaga lume, Angelina Jolie, in rolul din Mr&Mrs Smith, Wednesday din The Addams Family si pana la Frida, acestea sunt doar cateva dintre personajele in pielea carora vor intra concurentele.

Daca unele tinute vestimentare si momente puse in scena vor fi aplaudate de jurati si notate cu punctaj maxim, in cazul altora, juratii se declara dezamagiti. Mai mult, Maurice Munteanu nu apreciaza comentariile unor concurente, in momentul in care acestea o blameaza pe una dintre candidate la marele titlu.

 

„Ele asta au inteles, ca aceasta concurenta a ales un film vechi. In loc sa inteleaga ce era mai important, ca le-a dat clasa si ca le-a anulat aparitia de styling prin aparitia ei in seara asta, ele au inteles ca a ales un film vechi”, spune Maurice Munteanu.

Nu ratati editia de sambata seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:30, pe Kanal D! Competitia stilistica poate fi urmarita de miercuri pana vineri, de la ora 23:00, iar sambata, incepand cu ora 22:30.

 

 

Comentarii

Emisiuni

Doi noi concurenți și-au făcut loc în grupele X Factor

Avatar

Published

on

            David Adrian Ștefan, cel mai mic concurent de anul acesta, și o americancă de 46 de ani, și-au găsit drumul direct către bootcamp-ul din cel de-al nouălea sezon, aseară, într-o nouă ediție X Factor, la Antena 1.

 

Cel mai mic concurent de anul acesta la X Factor și-a făcut buletinul cu doar câteva zile înainte de audițiile X Factor și se numește David Adrian Ștefan. Puștiul cu o voce uluitoare i-a amintit lui Ștefan Bănică de o întâlnire mai veche a lor, în timpul filmărilor pentru „Liber ca pasărea cerului”, când David i-a promis că imediat ce regulamentul îi va permite, va urca pe scena X Factor. Așteptarea a meritat pentru că David a reușit să îi cucerească pe cei patru jurați, iar Loredana i-a oferit votul decisiv pentru a ajunge direct în Bootcamp. „Avem multe chestii în comun, eu la 14 ani câștigam primul meu concurs de talente, „Steaua fără nume”, așa că aș vrea să îți dau o mare, mare șansă: un mare DA!”, i-a spus jurata care îi va fi și mentor.

 

Crescută în Statele Unite ale Americii, Lakeetra Knowels a început să cânte în biserică, încă din copilărie, însă viața și, mai ales iubirea, au determinat-o să se mute în Italia în urmă cu 13 ani. Chiar dacă relația nu a fost una de durată, americanca, acum în vârstă de 46 de ani, a rămas în Milano, unde predă muzica la o grădiniță. Numele său, unul cu rezonanță în lumea muzicală internaţională, le-a atras atenția și juraților X Factor, așa că nu au putut să nu o întrebe dacă există o legătura între ea și Beyonce Knowels.

„Sunt destul de sigură că suntem înrudite, va trebui să îmi sun bunica la noapte ca să îmi explice exact ce legătură de rudenie avem. Nu suntem atât de apropiate să ne vedem la adunări de familie, dar suntem rude”, a explicat amuzată americanca. Talentul clar este moștenire de familie, așa că după ce a cântat, Ștefan Bănică a îndrăznit chiar să o roage pe Lakeetra să interpreteze și gospel. „Lakeetra, ești lozul meu norocos!”, a spus Delia încântată la final, iar americanca a primit cele patru voturi pentru a ajunge direct în Bootcamp.

Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

 

Așadar, în noul sezon X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Sâmbăta aceasta, la „ROventura”, descoperim minunile de la Racoș

Avatar

Published

on

             Într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne poartă pașii pe o altă… „planetă”, la Racoș. Zămislite de natură sau create de om, minunile de la Racoș sunt o adevărată splendoare.

 

Călătorii noștri pornesc într-o aventură off-road pe la poalele munţilor Perșani, apoi frumusețile locului ne vor fi dezvăluite pas cu pas pentru că, statutul actual de rezervație naturală, nu mai permite accesul cu ATV-urile, așa că ROventurienii o pornesc pe jos spre mult lăudatele Coloane de Bazalt, pentru ca mai apoi să ajungă deasupra celui mai ofertant obiectiv turistic din zonă – conul Vulcanului stins, ultimul care a erupt pe teritoriul României de azi.

La Vulcanul stins, întâlnești culori de tot felul, forme care mai de care mai ciudate și interesante deopotrivă, care te lasă fără cuvinte. Și asta nu e tot, Andreea și George își continuă periplul spre o altă minunăție: Castelul Bethlen, care încă oferă un parfum medieval și ale cărui ziduri de piatră „spun” povești fascinante.

Toate aceste peisaje magice, dar și multe alte minunății ale locului, vă vor suprinde sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la „ROventura”, numai pe Kanal D.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

IT, jurnalism sau folclor ? Deciziile se iau la „Vedeta populară”!

Avatar

Published

on

                Pe cele cinci concurente le uneşte pasiunea pentru muzica populară şi determinarea de a-şi croi un drum în folclorul românesc. Dacă ne vor surprinde cu talentul lor, vedem pe 1 noiembrie, ora 21.00, când Iuliana Tudor ne aduce o nouă ediţie „Vedeta populară”, la TVR 1.

 

Tehnologia e un plus în viaţa noastră, dar ea nu trebuie şi nu poate înlocui tradiţia şi rădăcinile. O studentă la IT în Cluj Napoca face softuri, site-uri şi speră să se specializeze în web design. Cu toate acestea, pasiunea ei nu este calculatorul, ci muzica. Duminică seară, la TVR 1, ea va dovedi că e loc şi pentru vechi, şi pentru nou, că IT-ul şi folclorul nu se exclud. Pe 1 noiembrie, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne aşteaptă la o nouă întâlnire cu muzica populară şi cu cei mai talentaţi interpreţi de folclor dornici să devină Vedeta populară.

 

Face parte din ultimele generaţii pentru care copilăria a însemnat mai mult decât telefon sau calculator. A trăit la sat şi a învăţat să mulgă vacile de mică. Acum este studentă la Facultatea de Arte George Enescu din Iaşi. Cât de importante sunt muzica populară şi tradiţiile pentru bucovineanca de 21 de ani, vom afla duminică seară, la TVR 1.

O concurentă din Bistriţa, acum pensionată, suferă de boli autoimune, iar vorbele mamei au făcut-o să se oprească din a cânta. Şi chiar dacă a aşteptat această zi de mai bine de 40 de ani, duminică seară vine să ne demonstreze că, în viaţă, nu e niciodată prea târziu să-ţi împlineşti un vis, oricâte piedici ai întâmpina. O vom cunoaşte mai bine la Vedeta populară.

 

Tot pe 1 noiembrie, o studentă la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti urcă pe scenă la Vedeta populară chiar de ziua ei, iar o tânără jurnalistă pasionată de muzică populară, care nu şi-a văzut mama timp de 20 de ani, îşi va încerca norocul de asemenea în show-ul de folclor de la TVR 1.

 

Care dintre cele cinci se va califica în semifinală ? Vedem duminică, în prima zi de noiembrie, la cea de-a patra ediţie Vedeta populară a sezonului 5, de la ora 21.00, pe TVR 1.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending