Connect with us

A-Z NEWS

Concurentele de la Next Top Model au pozat intr-un abator

Published

on

Reclame

Cunoscut deja pentru surprizele pe care le face telespectatorilor, jurnalistilor sau femeilor din viata lui, Catalin Botezatu nu se dezminte nici in emisiunea Next Top Model, difuzata de Antena 1 in fiecare joi de la ora. 20.20. Designerul le surprinde pe concurente cu ceva iesit din comun in fiecare episod, iar in editia de joi, 17 februarie, cu o sedinta foto la un abator.

 Dupa ce in editia trecuta a show-ului, fetele s-au lasat pozate la Gradina Botanica printre serpi, scorpioni, sobolani si alte vietati, Catalin Botezatu le propune concurentelor de la Next Top Model o alta sedinta foto inedita. Si pentru ca designerului ii place suspansul, si-a dozat foarte bine informatiile pe care le-a oferit concurentelor, astfel incat ca vestea sa le ia cu totul prin surprindere.

 Fetele au fost trezite in toiul noptii de un mesaj video prin care Bote le spunea ca la vanatoare se pleaca cu noaptea in cap. Niciuna nu a inteles nimic din mesajul primit, insa neavand incotro s-au imbracat  si  au fost duse apoi, fara stirea lor, la o crescatorie de struti si vanat din Alexandria. Dupa ce au facut un tur prin crescatorie, concurentele erau convinse ca vor face poze cu puii de struti si, gandindu-se la experienta din editia trecuta, nu isi faceau prea multe probleme.

 Supriza a venit insa atunci cand, vizitand camerele frigorifice unde erau tinut vanatul, l-au descoperit pe Gabriel Hennessey instalat cu toata aparatura foto printre anmalele proaspat aduse acolo. Atunci si-au dat seama ca fotografiile nu le vor face cu simpaticii pui de strut, ci printre animalele aduse la transat in abator, in frig.  Pentru un plus de excentricitate, fetele au purtat tinute minimaliste semnate de George Hojbota, ucenic al lui Catalin Botezatusi  au pozat folosindu-se de drujbe si satare.  Si pentru ca fiecare fata isi doreste din tot sufletul sa fie urmatorul top model al Romaniei, indicatiile lui Bote au fost respectate cu sfintenie. Frumoasele concurente nu s-au speriat nici cand a trebuit sa muste din carne cruda! “Fetele astea fac orice!”, a conchis Botezatu.  Ce a iesit, telespectatorii vor putea urmari in aceasta seara, de la ora 20.20, pe Antena 1 la Next Top Model by Catalin Botezatu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending