Connect with us

Vedete

Concurenți confirmați pentru sezonului 19, TE CUNOSC DE UNDEVA de la Antena 1

„Sunt bucuroasă să vă anunț că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon «Te cunosc de undeva!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Echipa formată din Juno și Nicole Cherry va participa în cadrul sezonului 19 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1. Filmările show-ului care va fi difuzat pe micile ecrane din această primăvară au început, iar echipele de concurenți au fost alese! CANCAN.RO are toate detaliile exclusive despre o altă serie de participanți în cadrul emisiunii. 

Juno și Nicole Cherry, cuplu la „Te cunosc de undeva!”

Pe lângă echipa formată din Wrs și Emilian este si cea formată din Anca Țurcașiu și Jean Gavril .

Masa juriului va rămâne neschimbată, astfel, Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan vor acorda notele, iar Zarug va realiza interviuri, din culise, cu echipele de concurenți. În aceeași măsură, Alina Pușcaș și Pepe rămân pe poziții în ceea ce privește prezentarea emisiunii. De altfel, aceștia au dezvăluit faptul că au început deja filmările pentru noul sezon „Te cunosc de undeva” și au anunțat noi surprize pentru telespectatori.

„Sunt bucuroasă să vă anunț că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon «Te cunosc de undeva!», unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a spus Alina Pușcaș.

 „Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiași! Şi, evident, eu şi Alina!”, a spus Pepe.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending