Connect with us

Life Style

Concurentii Cerbul de Aur – Brasov 2009

Published

on

Reclame
Ediţia 2009 a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur” reuneşte concurenţi apreciaţi şi premiaţi la competiţii naţionale şi internaţionale. cerbul de aurPe scena festivalului vor urca 27 de concurenţi din 20 de ţări (România, Armenia, Australia, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, China, Cipru, Estonia, Finlanda, Israel, Italia, Macedonia, Malta, Mexic, Republica Moldova, Norvegia, Rusia, Turcia şi Ucraina), conform site-ului Televiziunii Romane www.tvr.ro.

Concurenţii Festivalului Cerbul de Aur, ediţia 2009:
Laura Voutilainen din Finlanda este câştigătoare a două premii Emmy. A înregistrat nouă albume, fiind premiată cu discul de platină. De asemenea, a reprezentat Finlanda la Eurovision 2002.

Bojana Atanasovska din Macedonia este câştigătoarea locului I la festivalurile: „Makfest” din Macedonia, „Fantana Di Malme”, festival aromân, şi „Marko Polo” din Croaţia.

Massimo Bertacci din Italia a ocupat primul loc la prestigiosul festival de la Cesme (Turcia), la Festivalul Internaţional „Moskoj Uzel” din Rusia şi la Festivalul Internaţional „Astana 2007″ din Kazahstan.

Italianul Antonino Spadaccino a câştigat în 2005 premiul „Amicii” şi „Discul de aur” pentru primul său single, „Ce la faro”. În 2006 a câştigat premiul „Lucio Battisti” pentru cel mai bun cântăreţ.

Nikolay Demidov din Rusia a obţinut premiul Festivalului „New Wave” în 2005, distincţie care i-a fost înmânată de faimoasa cântăreaţă Alla Pugachova. În 2009, a obţinut locul II la Festivalul Internaţional „Discoveryfest”, desfăşurat la Varna, în Bulgaria.

Rolf Roosalu din Estonia, şi Aleksander Fortado din Ucraina s-au remarcat în cadrul selecţiilor naţionale pentru Eurovision.

Armenia şi Azerbaidjan, clasate în primele 10 locuri la ediţiile Eurovision din ultimii 2 ani, îi au ca reprezentanţi la „Cerbul de Aur” pe Emin Hasan şi Sergey Grigoryan. Emin Hasan a fost premiat la festivaluri muzicale din Belarus (2000) şi Ucraina (2008). Sergey Grigoryan s-a remarcat în numeroase competiţii naţionale.

Orlin Pavlov din Bulgaria împreună cu trupa Kaffe au ocupat locul III la Cerbul de Aur în anul 2003.
Olia Tira din Republica Moldova a colaborat cu artişti ai trupei Zdob şi Zdub, cu Transbalkanica şi cu Dan Bălan Band. Melodiile de pe albumul de debut „Your place or mine?”, din 2007, au fost înregistrate în Franţa, la Liberty Rock Studio, din Paris.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV6 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending