Connect with us

Emisiuni

Concurentii de la “MasterChef” gatesc martea aceasta intr-un restaurant din Bucuresti

Redactia Radar de Media

Published

on

Martea aceasta la Pro Tv, concurentii ramasi in competitia “MasterChef” primesc provocarea de a gati pentru clientii unui restaurant real din Bucuresti. Sub indrumarea celor trei chefi jurati, pretendentii la titlul de “MasterChef” se vor lovi de noi provocari, care la final vor face diferenta. Daca la cantina saracilor sau la nunta acestia au experimentat lucrul sub presiune intr-o bucatarie profesionista, de data aceasta proba devine si mai grea pentru cei ramasi in concurs pentru cele doua echipe trebuie sa se descurce si la cumparaturi. Fiecare va avea de alergat dupa ingredientele necesare pentru alcatuirea meniului, trebuind sa se incadreze intr-un anumit buget. Mai mult, la restaurant, concurentii vor experimenta si ipostaza de ospatar, pentru ca fiecare dintre echipe isi va delega reprezentanti in sala de mese. Cat de buni organizatori sunt, cat de bine vor sti sa alcatuiasca meniul, cat de greu le va fi sa faca fata comenzilor atat la masa de pranz, cat si la cina, telespectatorii Pro Tv vor descoperi in editia de maine, de la 20.30.

Cu un intreg restaurant pe mana, cu responsabilitatea cumparaturilor si a meniului pe umeri, concurentii “MasterChef” sunt pentru prima oara in fata unei astfel de provocari: vor face liste peste liste, se vor gandi ce preparate sa aleaga astfel incat sa respecte specificul restaurantului, dar si sa se incadreze in bugetul alocat. Saptamana trecuta Alexandru Petricean a fost desemnat sef de echipa, astfel ca de data aceasta va putea sa isi aleaga coechipierii si isi va lua foarte in serios rolul de lider. “Va rog sa nu uitati, suntem o echipa, dar eu sunt seful, nu vreau sa aud discutii, vreau spirit de invingatori”, le va spune acesta colegilor sai. “Proba asta mi se pare iadul in bucatarie, o sa fie nervi, tensiune, timp limita”, a completat Petricean. “Aici nu se mai pune problema doar de a gati contra cronometru, aici ai in fata clienti adevarati care sunt in postura de a plati sau nu preparatul”, ii va avertiza chef Florin Dumitrescu, care va incerca sa le atraga atentia asupra responsabilitatii pe care o au. Ce piedici vor intampina cele doua echipe in bucatarie si in restaurant, cum isi vor imparti sarcinile, cum se vor descurca pentru a asigura bunul mers al lucrurilor, dar si ce suprize le rezerva cei trei jurati, toate acestea in editia “MasterChef” de martea aceasta, de la 20.30.

Dificila proba in restaurant va fi urmata de intoarcerea in bucataria “MasterChef”, unde se va desfasura testul sub presiune care saptamana aceasta le rezerva atat concurentilor, cat si telespectatorilor noi surprize si eliminari.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending