Connect with us

Reality Show

Concurenții Mâncare pe care nu încetează să se surprindă între ei, ACASĂ

Published

on

Foto Credit: ACASA
Reclame

Mâncare pe care revine astăzi, începând cu ora 20:00, Acasă, cu noi concurenți mai determinați ca niciodată să lupte pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

În această săptămână, Maria Moroșanu, Ecaterina Vîntu, Cheherezada Okotaka, Gazi Demirel , Mario Ghiță vor concura pentru premiul de 5000 de lei, servind o cină cu trei feluri de mâncare: aperitiv, fel principal și desert. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei menținute, iar la finalul săptămânii, vom afla cine a reușit să strângă cele mai multe puncte.

Primul concurent care va găzdui cina în incinta propriei case va fi Gazi Demirel, un cântăreț, compozitor și actor de origine turcă. Bineînțeles că acesta își va delecta invitații cu preparate turcești, și anume Yogurtlama, Tepsi kebab și Irmik Tatlisi.

Spre surprinderea tuturor, gazda își va primi oaspeții în haine specifice culturii sale. „M-a întâmpinat Gazi și m-am blocat puțin”, va spune Mario. Și Ecaterina va recunoaște că a fost luată prin surprindere de vestimentația acestuia: „Când a deschis ușa și l-am văzut în costum de sultan… am rămas blocată, am rămas fără cuvinte”. Mai mult decât atât, Gazi Demirel își va învăța cei patru invitați protocolul făcut înainte de a servi orice băutură: „Până dai noroc în Turcia… mori de sete!”, va declara Maria.

De asemenea, și surpriza serii va fi una specifică originilor lui Gazi. Acesta va cânta în timp ce o dansatoare profesionistă îi va bucura pe invitați cu un spectacol de Belly Dance. „Surpriza a fost bombă”, va mărturisi Maria entuziasmată. „A fost destul de neașteptat. Nici n-am ajuns bine și Gazi ne-a întâmpinat pe modul petrecere”, va adăuga Mario.

Concurentul Mario Ghiță nu se va arăta prea încântat de aperitiv, fapt ce îl va determina să critice preparatul chiar în fața bucătarului: „E cel mai bine că are usturoi… că nu simt gustul celorlalte lucruri. Nu e pe gustul meu”, va spune el într-un mod dureros de sincer.

Pentru a vedea ce note va primi Gazi Demirel din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca ceilalți concurenți, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending