Connect with us

Emisiuni

Concurenții MasterChef clocotesc la foc mic: „Nu există termen de comparație între noi doi”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Competiția culinară din bucătăria MasterChef continuă în această seară, de la 20:30. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu le-au pregătit concurenților o probă prin care să le testeze capacitatea de a se descurca în fața unor situații noi. Chefii vor să vadă dacă bucătarii amatori sunt pregătiți să găsească soluții în situații extreme. „Noi, în viață, trebuie să știm cum să ne adaptăm si să lucrăm în continuare”, va spune Chef Hadad.

Concurenții vor avea diferite provocări: dacă unii vor trebui să gătească 45 de minute într-un singur picior, alții nu vor avea voie să-și folosească o mână, vor fi și „norocoși” care nu vor putea gusta din preparate sau vor începe proba mai tarziu decât ceilalți colegi.

„Pare că ați gătit amândoi același fel de mâncare și vrem să vedem cine de la cine a furat”, le va spune Chef Radu Dumitrescu Gabrielei și lui Andrei care au riscat să gătească același preparat. „Chiar m-am bucurat că ne-au chemat chefii împreună la jurizare ca să-și poată da seama cu ușurință că preparatul meu e mai bun!”, va spune, sigură pe ea, Gabriela. Nici Andrei nu se lasă mai prejos și este convins că ceea ce a pus el în farfurie este mult mai gustos: „Nicio șansă să facă același preparat ca al meu! Nu există termen de comparație între noi doi.”

Competiția este strânsă, iar fiecare concurent vrea să demonstreze că este mai bun decât adversarul său! Cine va reuși să-i impresioneze pe cei trei chefi, dar și ce discuții se vor isca între competitori aflăm în doar câteva ore, de la 21:30.

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending