Concurenții pregătesc un spectacol total în cel de-al doilea live SuperStar România! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Concurenții pregătesc un spectacol total în cel de-al doilea live SuperStar România!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Miercuri, într-o atmosferă de senzație, 10 concurenți au urcat pe scena SuperStar pentru a face un nou pas spre visul lor. Cu multă emoție, fiecare dintre ei a interpretat câte o piesă și a încercat să ofere un spectacol total care să le aducă voturile celor de acasă. Încurajați de publicul din sală, unde se aflau și foști concurenți, dar și de gândurile bune ale celor de acasă, toți cei calificați în primul live au demonstrat că sunt extrem de talentați și au oferit un show de neratat. 

Seara a început cu imnul oficial al competiției, Fluture de noapte, piesa compusă de Marius Moga, Carla’s Dreams, Smiley și Alex Turcu și cântată de către cei patru jurați. Dacă Theo Rose s-a aflat pe scenă și i-a motivat pe concurenți, scăpându-i de emoții, cei patru jurați au avut rolul de a le oferi sfaturi și de a se bucura de spectacol, votul fiind în totalitate al telespectatorilor.

Dintre cei 10 concurenți care au urcat pe scenă, 8 s-au calificat în cel de-al doilea live și vor reveni în această seară cu o nouă interpretare care să-i ducă mai aproape de titlul de #superstar. Aceștia sunt: Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Artiom Topal, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie, Romina Apostol , Victoria Peșterean.

Nu doar concurenții au pregătit piese spectaculoase, ci și jurații. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au câte o surpriză muzicală pentru această seară!

Puterea le va aparține, și de această dată, doar celor de acasă. După ce Theo Rose va da ”START VOT”, aceștia își pot vota favoriții prin sms, la numărul 1264 sau online pe voteazasuperstar.protv.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending