Connect with us

Televiziune

Concurentii sunt gata de lupta pentru ramanerea in competitie, la Survivor All Stars: ”ma pregatesc sa fiu votat si sa merg la Duel”

Published

on

Reclame

A șasea și ultima luptă pentru colanul de Imunitate, pentru acel element unic care îți asigură liniștea și-ți garantează dreptul de a continua lupta în competiție. O nouă seară în care cei șase concurenți au demonstrat că nu există niciun obstacol care să le stea în cale sau care să-i facă să dea un pas în spate. Survivor All Stars se apropie de săptămâna finalei, însă momentele dificile continuă să fie trăite la cele mai înalte cote.

Este cu totul altceva să câștigi Colanul. Este cel mai muncit colan. Îi felicit pe toți băieții, îmi pare bine că am rămas cei mai buni. M-am resimțit fizic, am obosit”, a declarat Iancu Sterp, aseară, după ce a reușit să câștige jocul pentru Imunitate, la finalul unei runde finale jucate cu Robert Moscalu. ”Mă bucur că am mai făcut o finală, că mă mențin pe linia plutitoare. Încerc să dau mereu din toate puterile mele. Îl felicit pe Iancu, a câștigat detașat”, a simțit nevoia să adauge fostul Războinic, care a pierdut la limită.

Evident, această victorie a deschis șirul unor discuții aprinse între concurenții aflați în pericol de eliminare! ”Zanni se vede încolțit și încearcă să facă orice ca să nu intre la Duel. Sorin, Andrei, Robert sunt Războinicii mei, cu care am plecat de la început, în competiție”, a ținut să spună Iancu, simțind că toți ochii sunt acum ațințiți asupra lui și a deciziei pe care o va lua în doar câteva ore.

Diseară, show-ul merge mai departe cu un joc pentru recompensă interesant, dar și cu un Consiliu în care emoțiile vor atinge iar cote înalte. ”Mă pregătesc să fiu votat și să merg la Duel!”, va recunoaște unul dintre concurenți. În timp ce altul, va transmite un mesaj puternic despre mersul la confruntările săptămânale, într-una dintre discuțiile din camp: ”nu ai voie să te plângi. Te duci cu pieptul înainte”.

Pe cine va alege grupul și pe cine va desemna Iancu? Cine va reuși să depășească cu bine acest nou Duel și cine va rata accesul în ultimii cinci concurenți ai competiției, aflăm în doar câteva ore.

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending