Connect with us

Premieră TV

Ei sunt concurenţii celui de-al zecelea sezon TE CUNOSC DE UNDEVA de la Antena 1

Dacă ieri v-am prezentat vedetele feminine care vor participa în noul sezon al show-ului TE CUNOSC DE UNDEVA, difuzat la Antena 1, astăzi a venit rândul băieţilor!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Dacă ieri v-am prezentat vedetele feminine care vor participa în noul sezon al show-ului TE CUNOSC DE UNDEVA, difuzat la Antena 1, astăzi a venit rândul băieţilor! 

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț  sunt concurenții care, alături de Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha și Amna, vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor care va începe, în această toamnă, la Antena 1.

Sunt foarte încântat să particip la “Te cunosc de undeva!”, deși nu pot să ascund faptul că îmi este foarte frică de personajele feminine pe care le voi avea de interpretat. Pe de altă parte, atunci când am emoții mai mari îmi iese treaba mai bine”, spune Dorian Popa.

DORINA POPA

DORINA POPA

Entuziasmat că participă la cel de-al zecelea sezon al show-ului se arată și Dima Trofim. “Mi-a plăcut mult ideea să vin. Nu mi-e teamă de nimic, pentru că suntem la un show, nu dăm Bac-ul. E un noroc să fiu împreună cu Dorian în acest proiect. O să ne distrăm!”, adaugă Dima.

DIMA TROFIN

DIMA TROFIM

Actorul Lucian Ionescu se bucură, la rându-i, să intre în minunatul joc al transformărilor. “Mi-am dorit să vin la „Te cunosc de undeva!” pentru că este o emisiune ce cuprinde toate cele trei arii care îmi plac: muzica, actoria și dansul. Și faptul că sunt toate împreună este extraordinar”, spune Lucian.

LUCIAN IONESCU

LUCIAN IONESCU

Pepe, câștigătorul sezoanelor trei și patru, va participa de data aceasta în duet, alături de Maria Buză. “Mi-era dor de „Te cunosc de undeva!” și consider că m-am întors acasă. Doar că acum nu mai lupt cu Maria Buză, ci luptăm împreună (râde) Mi-era dor de toată lumea de aici, de emoția aceea din lift… Apropo, s-a schimbat liftul! (râde). E mișto că acum, eu și Maria, descoperim personajele împreună și mergem mult pe improvizație”, spune Pepe.

PEPE

PEPE

Și Șerban Copoț se  bucură să vină din nou, la “Te cunosc de undeva!”. “M-a surprins propunerea pentru că, totuși, am fost două sezoane. Înseamnă că le-a fost dor de mine și asta m-a bucurat”, spune el.

SERBAN COPOT TE CUNOSC DE UNDEVA

Show-ul transformărilor va intra în grila de toamnă Antena 1. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending