Concurenţii Te cunosc de undeva!, cu ochii în lacrimi în semifinală - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Concurenţii Te cunosc de undeva!, cu ochii în lacrimi în semifinală

„Nicolai a inventat un nou tip de cântat, din suflet!”

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Semifinala Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă de la 20:00, la Antena 1, se anunţă a fi una încărcată de emoţie. Copleşite de faptul că proiectul pentru care au muncit zi de zi în ultimele luni se apropie de final, cele 8 cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol vor savura fiecare moment de pe scena transforming show-ului. 

Advertisement

S-a întâmplat şi după transformarea lui Feli şi a lui Nicolai Tand, cărora ruleta le-a adus în semifinală o super transformare în Robbie Williams şi Nicole Kidman cu Somethin’ Stupid. La finalul reprezentaţiei, prezentatorii, juraţii şi concurenţii i-au aplaudat la scenă deschisă, cu ochii în lacrimi. „Nicolai e dovada vie a faptului că, deşi nu ai toate datele de sus pentru aşa ceva, prin muncă, tot faci, tot transmiţi, tot bucuri lumea!”, a mărturisit Aurelian Temişan, în vreme ce Emma de la ZU a completat, cu ochii în lacrimi, aşa cum a stat pe toată durata momentului: „Mi se pare că Nicolai a inventat un nou tip de cântat – din suflet!”

Atenţia s-a îndreptat apoi către partenera sa, care i-a fost alături încă de la început. „Mai avem de aplaudat, pe Feli, un artist extraordinar, un om cu o răbdare şi o bunătate şi un spirit de echipă rar întâlnită!”, a spus şi Cuza. La rândul ei, Feli le-a dezvăluit: „Pentru mine, faptul că parte din ce are Nicolai nou acum, din muzică, este şi datorită prieteniei şi muncii noastre, e ceva ce nu bate nimic, nicio faimă, niciun ban, nimic! Faptul că azi am cântat cu el, pe note, şi el, în toată emoţia care e evident că îl copleşeşte pe scenă, a fost atât de sigur pe el, e cea mai mare bucurie şi împlinire. Nu pot să descriu în cuvinte cât respect şi câtă apreciere am eu pentru omul ăsta!”. Aurelian Temişan a completat şi el: „Nu cred că putea să aibă o parteneră mai bună!”. 

Întregul moment, dar şi reprezentaţiile celorlalte cupluri de artişti vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul semifinalei Te cunosc de undeva! Tot mâine seară, telespectatorii vor putea afla şi cine sunt cele 3 cupluri care li se vor alătura lui Jo şi Liviu Teodorescu în marea finală Te cunosc de undeva! din 17 decembrie. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending