Connect with us

Emisiuni

CONCURS: Ai aflat ? Câştigă premii PE CUVÂNT cu Prima TV!

Published

on

            Din 14 iunie, Prima TV te provoacă la concurs! Și te trimite în vacanța îndelung așteptată. Uită-te la Prima TV, prinde cuvintele-indicii din timpul programelor și poți câștiga, zilnic, un premiu în bani. Marele Premiu al concursului verii îți oferă o experiență unică, un sejur ULTRA ALL INCLUSIVE în ANTALYA, TURCIA.

 

 

Indiciile zilei sunt de găsit la tot pasul, în programele Prima TV. Zilnic, între orele 06.00 – 24.00, în emisiunile și filmele difuzate de Prima TV (cu excepția știrilor Focus orele 14:00, 18:00 şi 22:00), telespectatorii pot descoperi cuvintele câștigătoare. Într-o singură zi, pe micul ecran vor apărea mai multe indicii. Pentru a intra în concurs, trebuie să înscrii pe www.primatv.ro, în secțiunea dedicată, două indicii diferite din aceeași zi. Emisiunile în care apar indiciile se pot schimba de la o zi la alta. Poți câștiga zilnic 100 de euro! Bani tocmai potriviți pentru o ieșire în oraș. Extragerile sunt zilnice, se fac prin random.org, iar câștigătorii sunt anunțați în matinalul Prima TV, Focus la prima oră, din ziua următoare.

 

Câștigătorul Marelui Premiu va fi aflat la final, pe data de 12 iulie. La tragerea finală participă toți cei care au intrat în competiție și s-au înscris pe www.primatv.ro, în secțiunea dedicată concursului, chiar dacă au câștigat un premiu zilnic.

 

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.primatv.ro. Detalii poți afla și de pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/PrimaTVRomania. Secțiunea de concurs poate fi accesată aici: https://www.primatv.ro/stiri/campanii/castiga-premii-pe-cuvant-cu-prima-tv-20241433

 

Advertisement

Ţine-te de cuvânt și câștigă premii super tari cu Prima TV!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending