Connect with us

A-Z NEWS

Conducerea SRTv a aprobat înfiinţarea unei „entităţi funcţionale” a TVR în Republica Moldova

Published

on

Societatea Română de Televiziune (SRTv) va înfiinţa „o entitate funcţională” a Televiziunii Române pe teritoriul Republicii Moldova, pentru identificarea şi dezvoltarea ofertei de programe, cu scopul promovării „valorilor autentice, culturale şi ştiinţifice din societatea românească”, noteaza Mediafax.

O hotărâre în acest sens a fost luată recent de Consiliul de Administraţie (CA) al SRTv.

Astfel, CA al TVR a aprobat înfiinţarea unei entităţi funcţionale a SRTv pe teritoriul Republicii Moldova, denumit TVR – Studioul Chişinău (titlu de lucru), în vederea identificării şi dezvoltării ofertei de programe/produse TV, cu scopul de a promova valori autentice, culturale şi ştiinţifice din societatea românească.

Numărul de posturi aferente acestei entităţi funcţionale va fi stabilit printr-o altă hotărâre a Consiliului de Administraţie al SRTv.

Pe de altă parte, Societatea Română de Televiziune a anunţat, în prima parte a acestei luni, că vrea să cumpere servicii de producţie programe TV (ştiri, reportaje, interviuri, dezbateri etc.) de la Chişinău, din Republica Moldova. Aceste programe de ştiri, reportaje, interviuri şi dezbateri vor fi difuzate zilnic şi săptămânal, potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei şi semnat de Cristina Leorenţ, coordonatorul cu atribuţii de director al Departamentului TVR Internaţional.

Pe de altă parte, SRTv a cumpărat, prin licitaţie deschisă, echipamente necesare transmisiei TVR în Republica Moldova. Potrivit unei hotărâri recente a CA al TVR, s-au aprobat elementele de siguranţă ale contractului ce se va încheia între SRTv şi S.C. AF Marcotec SRL, având ca obiect achiziţia de echipamente pentru transmisia TVR în Republica Moldova. Valoarea contractului nu a fost făcută publică.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending