Conducerea TVR a demarat procedurile pentru evaluarea angajaţilor Televiziunii Române - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Conducerea TVR a demarat procedurile pentru evaluarea angajaţilor Televiziunii Române

Published

on

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a decis, în şedinţa de marţi, să demareze procedurile pentru evaluarea personalului de management şi a personalului de execuţie din Televiziunea Română, au declarat, pentru Mediafax, surse din instituţie.

Potrivit surselor citate, CA al TVR va decide în şedinţa următoare, care ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, modul în care se vor face aceste evaluări şi cine va face parte din comisiile de evaluare.

Într-o primă etapă ar urma să fie evaluaţi directorii din TVR, iar într-o a doua etapă, restul angajaţilor.

Evaluările ar urma să fie realizate anual în TVR, ca urmare a procesului de restructurare de personal care s-a desfăşurat anul trecut în Televiziunea Română.

În anul 2013, Televiziunea Română a fost marcată de procesul de concediere colectivă. Astfel, în urma selecţiei de personal realizate în 2012, pe vremea fostului preşedinte-director general al SRTv Claudiu Săftoiu, la începutul anului 2013 au fost concediaţi 619 angajaţi.

Într-o conferinţă de presă din 5 martie, Stelian Tănase, actualul preşedinte-director general al TVR, a declarat că numărul de angajaţi înainte de restructurarea care s-a făcut anul trecut în Societatea Română de Televiziune era de 3.149 (număr de posturi 3.236).

După restructurare, TVR a rămas cu 2.535 de angajaţi (2.450 de posturi), după cum a mai spus Stelian Tănase.

Mulţi dintre foşti angajaţi ai Televiziunii Române care au fost concediaţi în 2013, în cadrul procesului de restructurare, au dat în judecată TVR şi se luptă în instanţă pentru a reveni în instituţie.

Advertisement

Foto Credit: TVR

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending