Connect with us

ALL MEDIA

CONFERINȚĂ | S-au deschis înscrierile la Marketing for Men – singurul eveniment dedicat înţelegerii consumatorului masculin din România

Avatar

Published

on

Pe 12 şi 13 septembrie SMARK KnowHow organizează prima ediţie a conferinţei Marketing for Men – singurul eveniment din România dedicat exclusiv înţelegerii consumatorului masculin din România.

Prima ediţie a conferinţei Marketing for Men îşi propune să ajute specialiştii din industria marcomm să înţeleagă mai bine relaţia bărbaţilor din România cu shopping-ul. Tema conferinţei este una care nu a mai fost abordată până acum în ţara noastră, majoritatea clienţilor îndreptându-şi eforturile de marketing către femei. Dincolo de puterea de decizie a acestora, rolul şi influenţa bărbatului în decizia de cumpărare este la fel de importantă, mai ales în contextul unui climat social în schimbare şi al creşterii cumpărăturilor online.

Dezbaterile se vor purta în jurul consumatorului masculin, analizând bărbatul român din perspectiva psiho-sociologică şi la nivel de trend-uri. Laszlo Nagy (Stilmasculin.ro) şi Cezar Ionaşcu (Domni de România) vor analiza noua preocupare pentru imagine şi stil în rândul bărbaţilor, iar Ionuţ Codreanu (Active Watch) va prezenta o analiză a imaginii masculine propagate de media. Virgil Rîcu aduce informaţii din cabinetul de psihoterapie despre schimbările la nivel de mentalitate a bărbaţilor şi despre prietenia specială dintre ei.

Vom afla despre bărbaţi şi din rezultatele unor studii de piaţă realizate pentru acest target la nivel de regiune şi ţară. Astfel, Ada Roseti (Discovery Channel) va prezenta rezultatele celui mai recent raport „Species”, ce investighează comportamentul bărbaţilor cu vârste cuprinse între 25 şi 39 de ani, din regiunea EMEA. Laura Jimbu  (Lighthouse Group) va prezenta în exclusivitate primele rezulatate ale raportului „Men in Romania”, ce urmează să se lanseze în curând.

Rodica Mihalache (Starcom MediaVest) prezintă un studiu referitor la percepţia bărbaţilor români despre bere. Liviu Toader (Leo Burnett) face o scurtă analiză a comportamentului masculin în magazin, plecând de la factorii de influenţă şi continuând cu identificarea stimulilor, a barierelor de achiziţie si descrierea propriu-zisă a procesului decizional.

Conferinţa va prezenta şi studii de caz ale unor campanii locale din categoriile auto si FMCG ce au targetat bărbaţii, cu rezultate foarte bune, dar şi un exemplu de B2B creativ. De asemenea, un producător de materiale destinate bărbaţilor care îi analizează la nivel de research va prezenta preferinţele acestora în domeniu.

Informaţii complete despre program şi despre participarea la conferinţă sunt disponibile pe site-ul oficial. Pentru toţi cei care se înscriu până la data de 3 septembrie inclusiv este disponibil un preţ de tip early bird, cu 15% reducere.

Comentarii

Radio

O nouă emisiune in grila DIGI FM, “Ora de Poveste”

Avatar

Published

on

Pentru copiii cuminți și pentru copiii mai puțin cuminți. Pentru mami, pentru tati. Pentru cei care #augrijă de noi toți în aceste zile și pentru cei care #stauacasă, Digi FM lansează vineri, 2 aprilie 2020, la ceas de seară, “Ora de Poveste”. 

În perioada aceasta, echipa Digi FM a ales pentru serile în familie, care vin după zile grele pentru părinţi, cele mai frumoase povești de la Humanitas Junior, în întregime sau fragmente, adunate în Biblioteca Copiilor care #StauAcasă. O bucurie pentru copii și un moment de respiro pentru părinți.

Realizatorii Digi FM, Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru, Lucian Mîndruță, Nono Semen și Ramon Cotizo au aplaudat ideea și, rând pe rând, s-au înregistrat citind câte o poveste. Li s-au alăturat și prieteni din zona muzicală şi din alte domenii, vedete precum Irina Rimes, Sore, Seredinschi și alții, care doresc să ofere momente frumoase părinților și copiilor care #StauAcasă.     Din 2 aprilie, în fiecare seară, de la ora 20.00, de luni până vineri, înainte de culcare, părinți și copii sunt invitați pe pagina de facebook Digi FM, acolo unde ora 20:00 înseamnă “Ora de Poveste Digi FM”. Pentru cine are poftă de și mai multe povești, toate clipurile video se vor regăsi și pe site-ul www.digifm.ro , unde vor fi adăugate permanent ultimele clipuri şi poveşti noi. Toate poveștile citite la Digi FM se găsesc complete în colecția Humanitas Junior (https://humanitasjunior.ro/).

 

 

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Reviste Burda Romania, in continuare, la punctele de presa

Avatar

Published

on

Având în vedere contextul actual și măsurile impuse de autorități în scopul prevenirii răspândirii îmbolnăvirilor cu COVID 19, o bună parte din punctele de vânzare s-au închis, altele și-au redus activitatea, iar limitarea circulației persoanelor are ca efect scăderea substanțială și drastică a cererii pentru publicații periodice printate comercializate în puncte de desfacere cu amănuntul.

Pentru asigurarea siguranței angajaților, dar și pentru a reduce riscurile economice privind activitatea companiei, pe perioada stării de urgență, începând cu luna aprilie 2020, BURDA ROMÂNIA va publica în format print toate titlurile sale lunare – Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, National Geographic, Ioana, Auto, Motor și Sport, Grădina mea de vis, Burda Style, Sănătatea de azi, Practic în bucătărie, Practic Sudoku, Ioana Sudoku, Practic Integrame –, cu tiraj diminuat, iar revista săptămânală, Femeia de azi, va apărea cu frecvență redusă, de doar două ori pe lună, cu tiraj diminuat.

Aceste publicații pot fi achiziționate si online, de pe siteul burda.ro, cu livrare prin curier. Tot pe site-ul companiei  vor fi publicate datele de apariție pe piata pentru fiecare titlu, în fiecare săptămână.

Toate abonamentele vor fi onorate.

În același timp, vor rămâne active site-urile din portofoliul Burda Romania.

Ne rezervăm dreptul ca în viitor, în funcție de evoluția situației pieței, sub influența măsurilor luate în scopul diminuării efectelor Covid 19 asupra populației, să luăm decizii diferite, pe care vi le vom comunica.

Le mulțumim colegilor de la difuzare și vânzătorilor de la chioșcurile de presă. Le mulțumim cititorilor care aleg să își pună pe lista de necesar publicațiile favorite.

Îți mulțumim, stimate partener, că ne ești alături.

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

HaHaHa Production lanseaza „Spala-te pe maini”, un ghid muzical animat pentru spalatul corect pe maini

Avatar

Published

on

HaHaHa Production lanseaza „Spala-te pe maini!”, un ghid muzical animat pentru promovarea spalatului corect pe maini care este prima si cea mai importanta masura de auto-protectie in lupta impotriva virusilor.

„Foarte putini dintre noi stiu sa se spele asa cum trebuie pe maini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenta intre sanatate si boala.”, spune Smiley care a pus la lucru resursele creative ale studioului HaHaHa Production pentru a transmite amuzant un mesaj atat de important zilele acestea pentru toate generatiile.

https:///watch?v=kzoAir3xFPI&feature=youtu.be

Artistii si producatorii HaHaHa Production isi doresc ca „Spala-te pe maini” sa reprezinte un indemn pentru toti cei care stau acasa zilele acestea sa repete pe piesa spalatul corect pe maini, sa se filmeze si sa trimita video cat mai multor persoane: „Pana ne intra in reflex spalatul corect pe maini, putem sa facem ca actiunea asta sa fie distractiva, asa ca va invit sa va distrati facand filmulete cu voi pe piesa noastra in timp ce respectati toti pasii obligatorii din acest proces.”, adauga Smiley care, intors recent din America, a ales sa ramana acasa timp de doua saptamani pentru a se proteja pe el si pe cei din jurul lui si sa faca pe conturile sale de Instagram, YouTube, Tik-Tok si Facebook un jurnal de autoizolare cu toate activitatile care ii compun zilele petrecute acasa.

 

Oricine isi doreste, il poatre suna sau ii poate trimite mesaje foto, video sau text lui Smiley, pentru ca acesta si-a ascuns numarul de telefon, cifra cu cifra, in videoclipul de la „Ce mai faci, straine?” https://www.youtube.com/watch?v=ZOdYsBA8w9M cea mai recenta piesa a sa, aflata de la lansare pe primele locuri in topul celor mai urmarite clipuri de pe YouTube. Aproape 5000 de persoane i-au scris mesaje si au comunicat cu el prin intermediul numarului sau de telefon: „Acum ca tot stau in casa, ma bucur de toate semnele de viata de la voi si incerc sa raspund fiecaruia. Si dupa, ma spal pe maini. Corect. Sper ca si voi.”, spune Smiley care incearca sa-si foloseasca muzica si toate resursele creative de la HaHaHa Production pentru a aduce, pe cat posibil, un plus de bine in jurul sau.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0