Connect with us

Vedete

Confesiuni inedite ale lui Mark Stam, la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”

„Am primit doi de și am plecat frumos acasă”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Mark Stam a fost invitatul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2, și a cântat unplugged una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, „Impar”, dar și cel mai recent single, „Flori”.

Cunoscutul interpret a făcut și mărturisiri inedite despre primul sau eșec în carieră. În urmă cu 10 ani, artistul și-a încercat norocul la cunoscutul concurs „Moldova are talent”, însă speranțele la un debut fulminat în industria muzicală i-au fost, la acel moment, spulberate.

„Am primit doi de <Nu> și am plecat frumos acasă. (…) Să știi că m-au ajutat foarte mult alea două de <Nu>. Au fost esențiale. Un an nu am pus mâna pe chitară, pentru că a fost destul de dureros. Eu credeam că am un nivel, m-am dus acolo și, cumva, mi-am dat seama că sunt sub nivelul ăla. Aia m-a și motivat. După aceea am pus mâna pe chitară și nu am mai lăsat-o jos de atunci”, le-a mărturisit Mark Stam celor doi prezentatori, Greeg și Cosmin Cernat.

Mark Stam este originar din Republica Moldova. Și-a lansat primul single în 2017, „A murit iubirea”, în țară în care s-a născut, însă a devenit cunoscut și în România cu piesa „Doar Noi” în colaborare cu Alina Eremia. Pe lângă o voce de excepție, cântă și la chitară, și la pian, însă nu a luat niciodată lecții, ci a fost autodidact.

„Am vorbit și cu părinții mei, era un pic cam slută (n.r. dificilă) situația în perioada aia și am spus că singura cale este să deschid YouTube-ul să văd ce găsesc acolo. Am găsit pe YouTube tot felul de lecții, tot felul de oameni super talentați cu ambitus de patru octave. (…) Eu încă nu sunt acolo, dar o să învăț să ajung”, a adăugat Mark Stam, la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending