Confident Communications comunica pentru Intersemat

0
1951

Confident Communications (www.confidentpr.com) agenție specializată în comunicare business to business, comunică pentru Intersemat, al doilea mare jucător pe piața de management al deșeurilor, care aniversează anul acesta 10 ani de la înființare.

Confident Communications va gestiona comunicarea de business to business și strategia de social media a Intersemat.

Intersemat are o experiența îndelungată pe piața deșeurilor din România și pune accent pe inovare în managementul deșeurilor atât pe plan național cât și european.

“Acest parteneriat ne onorează pentru ca Intersemat este o companie care dorește să contribuie activ la protejarea și valorificarea unor resurse care sprijină evoluția țării noastre. Acțiunile de comunicare vor fi îndreptate cu precădere către creșterea notorietății Intersemat în rândul clienților corporate, susținerea acestora pentru eficientizarea procesului colectării și reciclării deșeurilor și asigurarea transparenţei. Totodată, mesajul Intersemat se va adresa și cetățenilor pentru educarea, conștientizare și implicarea acestora în atingerea țintei de reciclare de 50%, impusă de Uniunea Europeană până în anul 2020“, declară Mara Gojgar (foto), Director General Confident Communications.

“Am ales Confident Communications pentru că agenția a înțeles valorile și misiunea asumată de Intersemat. Ne propunem ca în următorii ani să fim pionieri în sistemul de management al deșeurilor, să fim mai aproape de cetățeni și să suținem implementarea la nivel național a ideii de ”sac galben al reciclării”, astfel încât între operatorii de salubritate, primărie și cetățean să existe o mai bună colaborare. Totodată, una dintre valorile cheie ale Intersemat este inovarea și am început această nouă etapă prin lansarea în premieră a unui sistem de Waste Management Tracking, prin care clienții noștri pot realiza raportări online”, declară Ionuț Georgescu, Director General Intersemat.

Intersemat pune la dispoziția clienților săi servicii precum preluarea responsabilității, în condițiile legislației românești și europene, consultanță în implementarea de sisteme adecvate de colectare a deșeurilor, îndeplinirea cotelor legale de colectare, raportarea datelor către autoritățile de mediu, informarea și conștientizarea populației cu privire la reciclarea si colectarea selectivă a deșeurilor.

Echipa care va gestiona comunicarea Intersemat este formată din Mara Gojgar –  strategie, Diana Șerban, PR Consultant, și Claudia Leonescu, PR Executive, – implementare.

Foto credit: Confident Communications

Comentarii