Connect with us

Digital

Confident Communications comunica pentru Intersemat

Published

on

Confident Communications (www.confidentpr.com) agenție specializată în comunicare business to business, comunică pentru Intersemat, al doilea mare jucător pe piața de management al deșeurilor, care aniversează anul acesta 10 ani de la înființare.

Confident Communications va gestiona comunicarea de business to business și strategia de social media a Intersemat.

Intersemat are o experiența îndelungată pe piața deșeurilor din România și pune accent pe inovare în managementul deșeurilor atât pe plan național cât și european.

“Acest parteneriat ne onorează pentru ca Intersemat este o companie care dorește să contribuie activ la protejarea și valorificarea unor resurse care sprijină evoluția țării noastre. Acțiunile de comunicare vor fi îndreptate cu precădere către creșterea notorietății Intersemat în rândul clienților corporate, susținerea acestora pentru eficientizarea procesului colectării și reciclării deșeurilor și asigurarea transparenţei. Totodată, mesajul Intersemat se va adresa și cetățenilor pentru educarea, conștientizare și implicarea acestora în atingerea țintei de reciclare de 50%, impusă de Uniunea Europeană până în anul 2020“, declară Mara Gojgar (foto), Director General Confident Communications.

„Am ales Confident Communications pentru că agenția a înțeles valorile și misiunea asumată de Intersemat. Ne propunem ca în următorii ani să fim pionieri în sistemul de management al deșeurilor, să fim mai aproape de cetățeni și să suținem implementarea la nivel național a ideii de ”sac galben al reciclării”, astfel încât între operatorii de salubritate, primărie și cetățean să existe o mai bună colaborare. Totodată, una dintre valorile cheie ale Intersemat este inovarea și am început această nouă etapă prin lansarea în premieră a unui sistem de Waste Management Tracking, prin care clienții noștri pot realiza raportări online”, declară Ionuț Georgescu, Director General Intersemat.

Intersemat pune la dispoziția clienților săi servicii precum preluarea responsabilității, în condițiile legislației românești și europene, consultanță în implementarea de sisteme adecvate de colectare a deșeurilor, îndeplinirea cotelor legale de colectare, raportarea datelor către autoritățile de mediu, informarea și conștientizarea populației cu privire la reciclarea si colectarea selectivă a deșeurilor.

Echipa care va gestiona comunicarea Intersemat este formată din Mara Gojgar –  strategie, Diana Șerban, PR Consultant, și Claudia Leonescu, PR Executive, – implementare.

Foto credit: Confident Communications

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 ore ago

De Ziua Națională românii au ales PRO TV! Postul a fost lider absolut de audienta!

TV Divertisment Show2 ore ago

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Melisa Antonesi, demonstrație de talent: ”Dedic această piesă tuturor românilor care au plecat departe”

AUDIENȚE TV2 ore ago

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu, salvați aseară de soarele verde de la eliminare

Emisiuni4 ore ago

Adi Hădean în această duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Program Special3 zile ago

Programul TV de pe 1 Decembrie 2023. Ce poți vedea la PRO TV de Ziua Națională a României

TV Divertisment Show3 zile ago

Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie trăim LIVE bucuria nostalgiei

Program Special3 zile ago

Ediție specială Observator – Parada militară de la Arcul de Triumf de 1 decembrie

RECOMANDARI TV3 zile ago

Bucură-te împreună cu întreaga familie în mini-vacanța de 1 Decembrie de super filme și seriale de la Disney+!

Reality Show4 zile ago

KANAL D pregăteşte cel mai inedit reality de aventură! Miza este uriaşă 1.000.000 de lei! Lovitură fatală pentru PRO TV! Celebrul post va „spulbera” concurența cu cel mai mare experiment social televizat din istoria televiziunii!

Reality Show4 zile ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special4 zile ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Facebook

Advertisement

IN Trending