Conflictul continuă: angajaţii TVR au rămas fără Facebook!

0
1077

Angajații TVR nu mai au acces la rețeaua Facebook de pe calculatoarele din sediul televiziunii publice începând cu data de 2 iulie, notează Reporter Virtual.

Măsura surprinzătoarea fost luată, deoarece conducerea a fost deranjată de activitatea angajaților pe site-ul de socializare, cu precădere de informațiile legate de situaţia din  TVR, care erau distribuite către toată lumea.

Ba mai mult, chiar şi Intranetul a fost lipsit o scurtă perioadă de deciziile Comitetului Director, care n-au mai fost publicate pe rețeaua internă a televiziunii publice.

Serviciul de Comunicare şi Relaţii Internaţionale, Relaţii Publice şi Protocol din TVR a trimis un drept la replică redacţiei Reporter Virtual, prin care a negat că angajaților le-a fost limitat accesul la Facebook.

De partea cealaltă, sursele RV au precizat că aproape toată ziua n-au putut intra pe reţeaua de socializare.

În timpul protestelor de ieri, liderii sindicatului SPUS-tv s-au întâlnit cu președinte-director general, Stelian Tănase, care a mărturisit cu nonşalanţă că îi face plăcere ce se întâmplă și că va consacra un capitol din memoriile sale acestor episoade.

Comentarii