sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniConnect, cea mai nouă emisiune din grila Prima TV, dedicată tehnologiei

  Connect, cea mai nouă emisiune din grila Prima TV, dedicată tehnologiei

  Prima TV  le explică  telespectatorilor  tot acest univers informațional și tehnologic, prin intermediul unei emisiuni, connect, dedicată tehnologiei.  

  Din 11 noiembrie, de la 11.30, și în reluare duminica, de la 10.30, alături de realizatorii de la publicația omonimă, connect, postul de televiziune va prezenta și dezbate toate noutățile din domeniul IT, punând accentul pe smartphone-uri, laptopuri, wearables, periferice, aplicații, sau jocuri.

  Emisiunea va fi prezentată și moderată de Claudiu Râpan, jurnalist cu peste șapte ani de experiență în presa de tehnologie, actual redactor-șef al publicației connect România. El are la activ sute de review-uri ale celor mai populare gadget-uri, smartphone-uri, telefoane sau laptopuri și a moderat timp de doi ani emisiuni pentru pasionații de tehnologie, în cadrul Adevărul Live, precum și proiectul Doza de IT. 

  Mă bucur nespus că putem să scoatem din nou pe piață un produs născut din pasiunea noastră pentru tehnologie, unul în care toată echipa connect investește deja foarte multă ambiție, dar și resurse importante. Ne dorim foarte mult să venim în fața telespectatorilor cu un proiect fresh, adus la standardele lui 2023, pentru care avem parte de toată susținerea Prima TV, televiziune care și-a dorit o emisiune care să concureze de la egal la egal cu cele care sunt deja established de ani buni pe piața media. Exact asta ne dorim și noi să livrăm și suntem convinși că vom avea parte de o colaborare de succes” a declarat Claudiu Râpan, redactor-șef revista connect și prezentator al emisiunii connect.

  connect își propune să  prezinte săptămânal cele mai noi și mai interesante gadgeturi, de la cele mai cunoscute telefoane la cele mai inedite proiecte care țin capetele de afiș ale presei de tehnologie din toată lumea. De asemenea,  emisiunea va aduce în atenția telespectatorilor nevoia de digitalizare a României, dar va pune lupa și pe potențialul tehnologic uriaș pe care îl are țara noastră, una care nu duce deloc lipsă de talent local pe piața IT&C. Și, cum puțină joacă n-a stricat nimănui niciodată, la connect veți putea urmări și cele mai importante subiecte din gaming, precum și recenzii pentru cele mai noi jocuri.

  Producătorul celui mai nou proiect media de la Prima TV este  pe Iulian Machi, coordonator al trustului de presă care editează publicația connect, pe toate mediile sale de difuzare, print, online, acum și TV, cu o experiență de peste 13 ani în mediul IT&C. 

  Despre publicația connect

  connect este cea mai mare revistă de telecomunicații din Europa, iar pe piața locală, ea există de mai bine de 20 de ani. Fiind una dintre puținele publicații print care au rămas active și în prezent, connect este prezentă mai ales în mediul online, pe www.connect.ro (peste un milion de vizualizări lunar), dar și pe YouTube, pe canalul „connect România”. Printre subiectele abordate zilnic se numără cele mai noi smartphone-uri, cele mai interesante laptopuri și mai toate felurile de gadgeturi și jocuri, dar și interviuri cu cele mai importante persoane din industria IT&C autohtonă. Producător: Iulian Machi; Prezentator: Claudiu Râpan

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente