Connect with us

Emisiuni

Connect-R, in rol de inger bun in show-ul Totul e permis!

Redactia Radar de Media

Published

on

Duminică, 9 februarie, la ultima ediție a acestui sezon a show-ului “Totul e permis”, Connect-R este îngerul bun, pe planul înclinat, în producția “Judecata de Apoi”.

În Rai, Îngerul bun (Connect-R) și Necuratul (Doru Todoruț, de la Deepcentral) așteaptă noii mușterii de pe Pământ: Lady Gaga, interpretată de Alina Pușcaș, și o prostituată, rol în care e distribuită Tania Popa. Amândouă vor trebui să dea socoteală pentru faptele din timpul vieții. “Pocăiți-vă!”, le vaîndemna, în mod repetat, Îngerul bun Connect-R. Altfel, Necuratul le va conduce șipeuna, șipecealaltă,îniad.

Connect-R n-a avutnici o obiecție să poarte penelealbe de îngerpe spate, sub formă de aripi. Problema a apărut la proba Copy Dance la care, alături de ceilalți concurenți a trebuit să-și miște trupul pe ritmul muzicii, împodobit cu multe pene colorate, precum dansatorii carnavalului de la Rio. “Dacă-mi pun penele astea colorate în spate, știi ce-o să zică lumea despre tine?”, l-a întrebat Connect-R pe Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului. “Că umbli cu cioara vopsită!”

Care a fost reacția asistenței la remarcalui Connect-R, vedeți duminică, 9 februarie, de la ora 20.30, la“Totul e permis”.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending