Connect with us

Emisiuni

Connect-R, la “Te cunosc de undeva!”: “Voi avea o problemă cu tocurile și cu lentilele de contact”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Connect-R, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, crede că pantofii cu toc și lentilele de contact îi vor da bătăi de cap pe parcursul acestui sezon al show-ului transformărilor.

Voi avea o problemă cu tocurile. Și lentilele de contact le suport greu. Însă voi încerca să le fac față”, spune el. Din fericire, pentru el nu va fi o noutate faptul că va trebui să se epileze. “Mă epilez de la 20 de ani”, mai spune concurentul.

La “Te cunosc de undeva!”, Connect-R nu dorește să demonstreze nimic. Vrea însă  să-și îmbogățească cunoștințele și să trăiască o nouă experiență. “Și mai vreau să mă distrez. Am colegi haioși și râd până leșin cu Jean (n.n. Jean de la Craiova) și Romică (n.n. Țociu). De asemenea, am învățat câteva lucruri noi de la Ozana (n.n. Ozana Barabancea, jurata care se ocupă și de pregătirea vocală a concurenților), care îmi vor fi de folos pentru prima transformare pe care o am de făcut în show”, mai spune el.

Ce personaj va imita Connect-R în prima ediție a show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending