Connect with us

ENTERTAINMENT

Connect-R lansează „Iasomnie”, continuarea super hitului „Vara nu dorm”! „Consider că am ajuns la o maturitate muzicală”

Published

on

Reclame

Motiv de bucurie printre fanii lui Connect-R: artistul vine cu o continuare a uneia dintre cele mai îndrăgite piese ale sale: „Vara nu dorm”. Piesa împlinește 10 ani de la lansare, iar artistul a decis să sărbătorească acest moment alături de Johny Romano, lansând o nouă piesă care se anunță a fi hitul verii: „Iasomnie”.

Odată cu lansarea acestei piese, Connect-R a dezvăluit, pe ritmuri cu influențe reggae, secretul unui somn liniștit și lipsit de griji – ceaiul de iasomie, dar mai ales calmul și echilibrul pe care artistul spune că le-a dobândit în ultima vreme. Dus înainte de valul noului, dar și puțin înapoi de nostalgie, Connect-R a reușit să transmită un mesaj inedit prin piesa a cărui text și producție muzicală îi aparțin. Găsind iasomia ca remediu împotriva gândurilor produse de o despărțire, vara aceasta nu se va mai întâmpla scenariul din piesa trecută, în care „zorii zilei mă prind cum pe plajă mă plimb, pentru că vara nu dorm”.

„Din punctul meu de vedere de-abia acum începe treaba, iar față de artistul de acum 10 ani consider că am ajuns la o maturitate muzicală, o experiență și un exercițiu care îmi permit să „zburd” muzical și să fac multe lucruri minunate”, a declarat Connect-R.

Johny Romano spune că a fost intrigat și nerăbdător să facă parte din tot parcursul acestei piese și descrie procesul creativ împreună cu Connect-R ca fiind natural și distractiv. A adăugat puțin fler personal piesei, printr-o strofă care sună a vară și libertate.

Connect-R se bucură cât mai mult de fiecare moment al vieții și trăiește fiecare clipă în parte fiind cât mai ancorat în prezent, iar mesajul lui pentru ascultători este foarte simplu: „Fiți aici și acum!”. Johny le transmite prin această piesă ascultătorilor „o vară superbă și audiție plăcută”!

Connect-R este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu milioane de vizualizări în online și care se află constant în topurile muzicale românești. Artistul ne-a bucurat în acest an cu lansări care nu au ezitat să ne uimească încă din primele secunde și cu colaborări inedite cu artiști precum Alina Eremia, Mario Fresh, DJ SAVA, Andres Chiriac și Johny Romano.

Connect-R Online: TikTok: https://www.tiktok.com/@connectr2021 Instagram: https://www.instagram.com/mrrappinon Facebook: https://www.facebook.com/connectroffi...

Follow Johny Romano: TikTok: https://www.tiktok.com/@johny._.romano Instagram: https://www.instagram.com/johny._.romano
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending