Connect with us

Emisiuni

Connect-R şi SHIFT cântă alături de Liviu Vasilică şi grupul Teleormanul la Te cunosc de undeva!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

 Cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 vine cu o provocare de zile mari pentru cuplul Connect-R şi SHIFT. După ce şi-au testat cunoştinţele de limba spaniolă cu provocarea Daddy Yankee, dar şi sensibilitatea cu transformarea în James Brown, Connect-R şi SHIFT schimbă total registrul. Pentru cea mai nouă ediţie a transforming show-ului, cei doi au primit o provocare de zile mari – Liviu Vasilică şi grupul Teleormanul. Iar pentru ca presiunea să fie şi mai mare, aceştia s-au alăturat băieţilor pe platoul Te cunosc de undeva!.

Deşi la prima vedere li s-a părut o piesă relativ uşoară, la antrenamente şi-au dat seama că nu e deloc aşa: „Numai pe asta nu o mai făcusem!”, a dezvăluit SHIFT, în vreme ce Connect-R a completat la antrenamentele de canto: „Avem probleme la ritm, e o piesă cu măsuri compuse, ba e de patru, ba e de două! E foarte greu!”. Cum s-au descurcat Connect-R şi SHIFT, dar şi ce cuplu a câştigat bonusul de 100 de puncte pus pentru prima oară la bătaie în cadrul transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cea mai nouă  gală Te cunosc de undeva!.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending