Connect with us

Life Style

Connect-R spune cum a ales numele fetiţei. Vezi la ce s-au gândit artistul şi soţia sa!

Published

on

Artistul Ştefan Mihalache, alias Connect-R, se mândreşte nu doar cu o carieră de invidiat, ci şi cu o superbă familie, care de curând s-a împlinit cu încă un membru.

De curând, în viaţa lui Connect-R şi a Mishei a apărut Maya, comoara pentru care artistul s-a rugat zi de zi, din momentul în care a aflat că soţia sa este însărcinată.

Misha a ştiut de la început că este fetiţă, spre surprinderea lui Connect-R:

„De când a aflat că este însărcinată, şi-a pus mâna pe burtică şi a spus “Este fată şi o s-o cheme Maya!”; eu n-am crezut, i-am zis să aştepte, că se grăbeşte.

Când am văzut totuşi la prima ecografie că este fată, am căutat etimologia cuvântului şi într-adevăr se găseşte în cele două culturi din care noi se tragem, cea hindusă, că noi indienii de aici suntem cei de acolo, de la hinduşi.

În hindusă Maya înseamnă iluzie, iar în etimologia rusă, pentru că de acolo sunt bunicii Mishei, înseamnă început de primăvară şi de viaţă nouă. Într-adevăr cred că ce am trăit până acum, având în vedere fondul, a fost o iluzie.

Un început de primăvară şi de viaţă nouă mi-a dat fetiţa mea şi restul trăirilor de până acum au prins valoare. Fără ea, nu aveam nimic de fapt.”

Artistul are sute de concerte în fiecare an, face parte din juriul a două emisiuni de succes, “Next Star” şi “România Dansează”, iar toate acestea se completează cu un minunat tablou de familie.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending